DarkOrbit ... Mor Başlıklı

LChoys
25-01-2012, 18:26   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj

Dünyanın En Popüler Oyunları Bünyesinde Barındıran , Üst Üste Ödüller Alan Bigpoint GmbH Alman Şirketinin 317 Online Oyunundan Birisi ; DarkOrbit .

67 Milyon Kayıtlı Kullanıcıya Sahip , Kalitesi Oldukça Yüksek Bir Oyun .

İskandinavya 2 Sunucusunda Bulunan Ve Tüm Oyuncular İçerisinde ki Sıralaması 210 Olan Hesabımı Satmak İstiyorum . ( Oyunu 4 Yıldır Oynadım , Artık Sıkıldım . Hesap İle İlgili Hiç Bir Sorun Yoktur , Forum Nicki Üzerinden Ve Pilot Profili Kısmından Sorunsuz Olduğunu Görebilirsiniz . )

Fiyat : 240 TL

- [url=int4.darkorbit.bigpoint.com/p/4mRzq-AkO0F]BURADAN[/url] Pilot Profili Sayfasına Ulaşabilirsiniz .

- Kalıcı MOR Başlığı ( Korsan Katilleri ) Bulunmaktadır .

- Ekipmanında 35 Adet LF3 , 5 Adet LF4 , 15 Adet 7900 İtici Motor ve 35 Adet BO2 Elit Kalkan Bulunmaktadır .

- Ekstraları Tam Ve Bolca x20 Atlama CPU ' na Sahiptir .

- 19 Seviye ( 1 Milyar 500 Milyon Tecrübe ) ' dir Ve 11 Milyon 550 Bin Şerefi Vardır .

- 29 ArGe ( Düzgün Dizilim - Saldırı ) Şeklindedir .

- 394 Bin Rütbe Puanı ile Acemi Albay ' dır .

- 8 Iris + 1 Apis Yani 9 Elit Droite Sahip Bir Gemidir .

- Goliath Özel Tasarımları Olarak Diminisher Ve Solace , Vegeance Özel Tasarımları Olarak Lightning ( Şimşek Tasarım ) , Corsair ( Şeref Tasarım ) ve Adept ( Tecrübe Tasarım ) Bulunmaktadır . Toplamda 5 Özel Tasarıma Sahiptir.

- SkyLab Bölümleri 20/20 ' dir . Teknoloji Bölümü Normal Slottur .

- 500 Milyon + Credits ' e Sahiptir .

- PET ' i 13 Seviye Olup 21 Milyon 300 Bin Tecrübesi Vardır . ( Normal Tecrübe Biçiminden Hesaplanırsa 426 Milyon Tecrübe ' ye Denk Gelmektedir )

- PET Modülleri Olarak ; 1. Seviye Tamir Robotu - 2. Seviye Hammadde Toplama Modülü - 2. Seviye Ve 3. Seviye Kamilaze Modülleri .

- Öğe Geliştirmelerinden ; 1 Adet Irisi 8 Seviye , 3 Adet Irisi 6 Seviye Ve Diğer 4 Irisi 5 Seviyedir . Apis Ise 5 Seviyedir .

- Cephaneleri ; 350 Bin x2 , 170 Bin x4 Düzeyindedir . Mayınlarından İse ; ACM-01 , 2.760 Adet ' dir .

- 6 Yüzük ( Alpha + Beta + Gamma + Delta + Epsilon + Zeta )

------------------

3. Parti Program Kullanılmamıştır .

- Ankara İçi Olur ise Yüzyüze Görüşülerek Teslim Edilir .

Son Düzenleme: LChoys ~ 25 Ocak 2012 18:31