datron notebook

HPQ-User
28-01-2008, 09:21   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Acele sormuş:
datron notbook almayı düşünüyorum. çünkü hesaplı aldıkdan sonra sorun cıkarırmı acaba arazaladıında yaptırmak sorun olumu acaba? kolay gelsin

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Cpu Ailesi
        INTEL Core Duo
Cpu Hızı (Mhz)         1.73 GHz
Ekran Boyutu (Inch)         15,4''
Dogal Ekran Cozunurlugu         ---
Standart Sistem Belleği (MB)         1024 MB CA
che Bellek         1MB
Net Agırlık Aralıgı KG         2.7 kg
Tasınabilir Bilgisayar Türü         Notebook
Ekran Tipi         ---
Sistem Bellek hızı         667MHz
Sabit Disk (Gb)         80 GB
Ekran Kartı Bellek Kapasitesi         TI RADEON X200 SM 192MB Paylaşımlı
Optik sürücü tipi         Dual layer DVDRW
Ses         onboard
Disket Sürücü         opsiyonel
USB 2 portu         3 x USB 2.0
Vga portu         var
Network         10/100
Modem         56K
WLAN/Wi-Fi         var 802.11 b/g
İşletim Sistemi         Free DOS
IEE1394
Satış Garanti Süresi (ay)         24

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11

Borga-x
28-01-2008, 10:07   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Datron güzel bır markadır. Ama teknık servıs konusunu hıc bılmıyorum. Bunun yerıne ASUS, MSI, ACER markalarına da bakın

Koray Kocaman
28-01-2008, 23:15   |  #3  
Koray Kocaman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj

Merhaba..

Datron hakkında olumsuz bir yorum gelmedi kulağıma ama genede önerebileceğim markalar var ASUS,TOSHIBA,SIEMENS,MONSTER...

Son Düzenleme: Koray Kocaman ~ 28 Ocak 2008 23:15
selimhun
28-01-2008, 23:50   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
602 mesaj

Olağanüstü dikkat çekici olduğu için forumun '' Dizüstü Bilgisayar' bölümünde...Datron ile Toshiba dizüstünü karşılaştırdım...Konu başalığı ''Markaya ne Kadar Para Ödersiniz'' ..Olay şu..Özellikleri 1/1 aynı  iki dizüstü..Datron ve Toshiba ..Toshibanın fiyatı Datron un yaklaşık 500 YTL üzerinde...1.500 e karşı 2.000 gibi bir fiyat ..kusura bakmayın ama ..ABUKLUĞU  var.

İntelleri ...Nividiaları.....Kingstonları  sizin...önünüze bir dizilim  yönergesi ile koysalar ...Bunları standart bir plastik kutunu içine siz de dizersiniz...Karpuz değil ki bunlar..İçindeki tüm parçalar ...markalı   ve de AYNI....????

Bazı arkadaşlar Datronun  Plastiği iyi değil filan diyor..Ehhh  yaniii...Şöyle bir tık tıklar ...tak tuklar ...muayene  edersin ..!!!!

Binaanaleyh....Kardeşim...Servisini  ...Desteğini   araştır...Bunlar adam gibiyse ..AL ...derim.

overclock35
29-01-2008, 02:56   |  #5  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj

datron notbook kullandım önce gördüm olumsuzlukları sölemek istiyorum evet kasası çok kaliteli sayılmaz oyun seviyorsan baya aşınması oluyor bileklerin koydun bölgelerde fazla oyun oynamanıda tavsiye etmem eğer bir özellikle bir uyun notbook almıyorsan anakartları çok zorlanıyor artık şekil değiştiriyor dvd sürücü süne  bozuk cd ler takma çok hasas bu diğer notbook lar içinde geçerli toshibada kullandım farklı özelliklerde idi ama aynı özelliklerde olsa datron seçerim ikiside china idi bi fark yok markaya boşuna para ödeme oyunda oynamıcaksan seni uzun yıllar götürür yeterki dikkatli kullan bu olumsuzluklara rağmen yinede  genel olarak memnundum datrondan bi çoğuda benim hatamdı zaten bu konu aslında nerede nasıl kullanıcana bağlı eğer heryerde gezdireceksende daha kalitelki bişey bak derim datron benim ilk gözarımdı onu asla unutmucam :) söylemeyi unuttum datron sanırım ufotek diye dir firma getiriyıor bu konuda bilmeden yorum yapmak istemem ama tahminim garantide sorun yaşamıcan ben dvd sürücüsü bozuldunda elimden çıkarmıştım servisi ni hiç denemedim yani

Son Düzenleme: overclock35 ~ 29 Ocak 2008 03:06