selamlar,
onumuzdeki gunlerde performansi yuksek bir notebook almayi dusunuyorum. Ancak markalar konusunda arada kaldim. Datron'un aero kxs modelini gozume kestirdim. Fiyatina gore, ozellikle diger markalarla kiyaslandiginda, cok iyi bir bilgisayara benziyor. 2.13 GHz sonoma, 1 GB DDR2, Geforce go6600 128 MB, 100GB HD. Ancak Datron'la ilgili bazilari isinma sorunu var diyor. Bazilari ise çok memnun performansindan. Daha once Datron kullanmis biri varsa, veya bu konu da bilgisi olan biri varsa ve bana yardimci olabilirse çok sevinirim.
Taskin
Datron notebooklar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.keşke bu tip mesajlar atarken donanımlarla ilgilibilgiye hemen ulaşabileceğimiz linkelri de berebaerinde versen bizler için çok daha iyi olurdu
öncelikle şunu söyleyeyim, Datronun Ufotek tarafından dağıtıldığı ve ufotekin de pek iyi bir sicile müşteri ilişkisi konusunda sahip olmadığını, ve datrondaki parçalarda sorun çıktığında özellikle alet biraz eskimişse sorunlar yaşanıldıını duymuştum.
Datronlar performans olarak iyiler ama kalite olarak düşük..Benimki bazen kendi kendine kapanmaya başladı ama defalarca düştüğünü de belirtmem gerek:)
ben şahsen o kadar parayı fason imalat bir makinaya vermem.
Fiyat olarak fason dediğiniz markalardan bile ucuz ama..
Ben bu aleti 1.5 metreden düşürdüm öyle düştüki köşesi çatladı ve iki kez sekti yerde..Aradan 1.5 sene geçti..Sadece bikaç kez kendi kendine kapandı o kadar..Tek derdim, kart okuyucularun Linux uyumsuz olması. Bir de ekranı soluk; ama yeni modellerde ekran bayağı kaliteli
Fason imalat demişken, dünyada tüplü veya panele sahip televizyon ve monitör, dizüstü bilgisayar gibi donanımların üreticisi olan çok az firma var. Diğer firmalar bunlardan alarak, veya parça birleştirmesine kadar bu firmalara yaptırıp üzerlerine kendi markalarını ekleyerek piyasaya çıkartıyor. Dolayısıyla bunda garip bir durum yok. Hele ki, bu bilgisayar parçası olunca, kullanılan malzemeleri görebilme şansınız var. Datron yaygın bir marka olduğundan, performans testlerinden sonuçları da görebilirsiniz.
Bence daha çok aklınıza takılması gereken şey teknik destek. Böyle bir ürün almadan, sonradan size verecekleri teknik desteğe dikkat etmeniz gerekir. Bunun için de Ufotek'i arayıp, aklınıza takılan şeyleri, satın almadan önce öğrenmek en doğrusu.
Evet; yanılmıyorsam 4 laptop imalatçısı var..
Fason dediğiniz ne.? Acer ve Asus bir çok fason üretimi var. Fab gezisine gittiğimde iki üretim bandı vardı. Biri A sınıfı Asus. Diğeri de B sınıfı fason.
A sınıf ile B sınıf farklı evet. Ama Diz üstünü farklı kılan donanım birleşenleridir.