Dayanıklı tablet PC arayanlara!

CHIP Online
13-03-2010, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Toshiba'dan katlanıp elde tutulabilen, üzerine hızla yazılabilen güçlü ve dayanıklı bir tablet PC...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/daya ... ayanlara_18844.html

Yeni Portégé M780 Multi Touch Kontrol özelliği ve döndürülebilir ekranı  sayesinde performans ve taşınabilirlik dengesinde tasarlanmıştır. 12.1 inç geniş ekranı 1280x800 piksel çözünürlükte ve 2 kg ağırlığındadır.

Klavyesi ile bir dizüstü bilgisayar gibi çalışırken, aynı zamanda tablet bilgisayar gibi elle yazılan notları ve çizilen grafikleri kayıt edebilir. Toshiba Portégé M780 Multi Touch yeni nesil Intel Core i3, i5 işlemcilere sahip ve sistem belleği 8 GB'a kadar genişleyebiliyor. Opsiyonel SSD seçenekli üründe standart olarak 2.5 inç boyutlu sabit disk bulunuyor ve Windows 7 Professional işletim sistemine sahip. Ayrıca şok dayanıklı bir kasa ile korunan Portégé M780'de, herhangi bir kaza durumunda veri kaybını önlemek için, 3D hız ölçer bulunuyor.

Daha fazla dayanıklılık ve iş esnekliği arayanlar için Portégé M780; kalite, performans ve kullanım kolaylığı sunmayı amaçlayan, masaüstü sistemlerin yerine dinamik bir çözümdür. Döndür-yaz ya da döndür- tuşla işlevi sayesinde, tablet kalemiyle doğrudan belgeler üzerinde notlar alabilir, özelleştirilmiş formları kullanarak hızla veri girebilir ve döndürülebilir ekranda anında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Tüm konu: Dayanıklı tablet PC arayanlara!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Tablet PC'ler size hitap ediyor mu?