Daynexmail Toplu Mailing Sistemi

suatyldz
18-10-2012, 11:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhaba arkadaşlar. Size bir tecrübemi aktarmak istiyorum ve size de yararı olacağını düşünüyorum. Ben firmamın tanıtımı için sitelere reklamlar vererek müşteri çekmeye çalışıyordum ve bu bana hem çok yüksek maliyete mal oluyordu hem de istediğim kadar verim alamıyordum. Yani ödediğim ücretim karşılığını tam olarak alamıyordum. Daha sonra reklam vermekten vazgeçtim ve toplu mailler ile kampanyalarımı insanlara duyurmayı denemeye karar verdim ve internette biraz araştırma yaptım. Daynexmail'i buldum ve inceledim, onlarla çalışmaya karar verdim. Uzun bir süredir onlarla çalışıyorum ve hiç bir şekilde beni madur edecek bir durum oluşmadı. Size de tavsiyem toplu mail gönderimi yapmak istiyorsanız daynexmail.com u deneyebilirsiniz. İyi günler.

MetElvis
18-10-2012, 11:16   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

Ben de daynexmail'i 4 aydır kullanıyorum çok iyi sonuçlar aldım. İhtiyacı olanlar web sitesinden bakabilirler.

Nik10
18-10-2012, 11:20   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

Toplu mail gönderiminde en önemli konu maillerinizin spam olarak algılanmamasıdır. Spam gönderimler size başarı sağlamaz. Kim istemediği bir yerden gelen maili okur ki? Şahsen ben spam kutuma gelen mailleri okumuyor, spam kutuma düşen firmaların mailleri sebebiyle firma ile alışveriş yapacaksam da yapmıyorum.
Bu konuda çok seçici olmak gerekiyor ve toplu mail işini profesyonel anlamda Türkiye'de yapabilen çok sınırlı sayıda firma var. Benim gözüme çarpan ve bu işi gayet başarılı bir şekilde yürüten bir site var: Daynexmail.com da Sizde maillerinizin önemsiz kutusuna düşüp çöpe gitmesini istemiyorsanız Daynexmail ile çalışın, hem paranız çöpe gitmesin, hem de tanıtımınızı başarıyla gerçekleştirin.
daynexmail.com/

suatyldz
19-10-2012, 10:48   |  #4  
OP Taze Üye
2 mesaj

Uzun Yıllar çalışabiliceğiniz bir sistem emin olun

nic10
19-10-2012, 10:57   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

Ben de daynexmail'i 2 aydır kullanıyorum çok iyi sonuçlar aldım. İhtiyacı olanlar web sitesinden bakabilirler.

çhip10line
19-10-2012, 11:19   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj

tamam çok iyi bir sistem olabilir ama sanki konu altında atılan mesajlarda bir çapanoğlu var...MetElvis ve nic10 kullanıcılarının attığı mesajlar aynı klavyeden çıkmış gibi sadece 2 ve 4 sayıları değiştirilmiş...daynex'in reklamını yapmak için sanki iyi yorumlar yazılmış gibi bir hisse kapıldım...farklı da olabilir tabi..