Merhaba arkadaşlar
DDR2 ve DDR3 ramlar aynı bord üzerinde kullanılabilirmi bordum destekliyor. Ana Kartım ASUS P5KC IP35 LGA775 DDR3 DDR2 1333FSB PCI EX. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
TEŞEKKÜRLER...
DDR2 ve DDR3 Ramlaar
Anakartın hem ddr3 hem ddr2 destekliyorsa kullanabilirsin eğer kastettiğin buysa.Ama ddr2 anakartda ddr3 kullanamassın weya tam tersini.
Merhaba
sistem detayları hani anakrtın adı ne yazdın da biz mi
göremiyoz
Uretici ne derse desin farkli ramlar ayni anakartta kullanilmaz. Hep sorun cikartiyor. Hatta DDR türü ayni olsa bile farkli marka olan ramlar bile uyum sorunlari yasatabiliyor. Boyle bir deneme yapma bence. Anladigim kadari ile 2xDDR2 ve 2xDDR3 ram slotun var. Sen de DDR' ramlari cikartmadan ram eklemek istiyorsun. Sorun yasama ihtimalin kesin denecek kadar fazla.
aynı anakart bendede var, hem ddr2 hem dddr3 destekliyor, ddr2 için 4, ddr3 için 2 slot mevcut toplamda 6 slotlu bir anakart olup max 8 gb kadar drr2 ,4 gb ta kadar drr3 destekliyor..ikisinide destekiyor denedim sorunsuz çalışıyor fakat tabiki ayni anda degil yani demek istediğim hem ddr2 hem ddr3 aynı anda çalışmaz. ya ddr2 yada drr3 remler kulanabilir.