Geçenlerde 2gb lık DDR3 ram aldım , ama çok şaşırdım , çünkü çok ince bir ram
acaba notebook ramimi geldi yanlışlıkla diye seri numarasını kontrol ettim ama yanlış değil
DDR3 ramler ince mi hakkaten yoksa bana neden böylesi geldi ? :D
Geçenlerde 2gb lık DDR3 ram aldım , ama çok şaşırdım , çünkü çok ince bir ram
acaba notebook ramimi geldi yanlışlıkla diye seri numarasını kontrol ettim ama yanlış değil
DDR3 ramler ince mi hakkaten yoksa bana neden böylesi geldi ? :D
o modelden kaynaklanıyordur arkadasım bendeki de ddr3 kalın yani normal soğutuculu bişi seninkini merak ettim ne kadar ince ? :) bildiğim kadarıyla laptop pc ram inin yarısı kadar anca tabi büyükleri varsa bilmiyorum :)
o modelden kaynaklanıyordur arkadasım bendeki de ddr3 kalın yani normal soğutuculu bişi seninkini merak ettim ne kadar ince ? :) bildiğim kadarıyla laptop pc ram inin yarısı kadar anca tabi büyükleri varsa bilmiyorum :)Laptop olmadığı kesin , Şimdi ölçtüm 2cm den 1 milim kısa :)DDR2 ler sanki daha kalındı biraz
Boy olarak mı kısa yoksa en olarak mı, boy olarak masaüstü ram lerin kısa olması mümkün değilde en olarak var Kingston ın ramleri hep böyle sadece DDR3 lerde değil DDR2 lerde de var bu tür özellikler. Kalın olmasının bi espriside yok aslında bellek çiplerini Kingston daha küçük ve daha performanslı yapınca fazlalıkları kaldırmış görüntüde hoş olmuş slota taktı mı belli olmuyor bile