aynen öle pcyi yenileyim dedim baya bi borca girdim işim zor açıkcası ve hala anakart derdindeyim :D ne zaman biterse bu merakım o zaman sıyrılırım bu işten
DDR4 Belleklere Hazır Mısınız?
Öle bişey yapmazlar kademe kademe cıkarcakki para gelişi kesilmesin birden ortaya dökerlerse diğerleri ellerinde patlar :D teknoloji cita biz tospağa hayatta yakalıyamayız :D bu arada gene sabahı ettik pc basında gözleri mafediyo valla cıktım dısarı gezmeye her tarafta sinek ucusması pc pahallı bir merak maddi olarakta sağlık olarakta ....sabah çıktım dışarı deemişsinde ben alıştım artık meslek icabı güvenlik görevlisiyim gece nöbetim bol oluyo :)Son Düzenleme: KaRa_PreNs ~ 13 Mayıs 2012 07:51
Valla ben 12 senedir uğraşıyorum bu aletle bi kere bulaştınmı kurtulamıyosun :D en fazla 15 gün uzak kalabiliyorum bağamlılık işte :D başta bulaşmamalıydımmm :D
Kınaşlı alınganlık etme dostum :) adam uyardığı halde üstüne gidiyosun bazı noktalar şaka kaldırmaz gardaşım zorlama benden tavsiye..
Tmm okin abi kabul ediyorum ben suçluyum biraz fazla şaka yaptım ama yani bi İsimle dalga geçilince ben bu kadar alınmam ...Kınaşlıııııı uzatma.
Yunus kardeşdeşide biraz çileden çıkarttık kusura bakmasın
Neyse benim alıntılanan mesajlarımı temizleyinde konu dha fazla kaynamasın
Bu arada ilk photoshopla ilgili açtığım konuda yanlışlıkla Yunuz yazdım sonra burdaki ilk mesajımda yanlışlıkla yunuz yazdım ama ondan sonra işin biraz botu çıktı :D
Kusura bakma Yunus kardeş :
Aynen katılıyorum gıcık gıck konuşuyor.Biz o sorunu faceden hallettik ama ....
Sinir oluyorum KINAŞLI'ya.
Sende baktın herkez tepeme biniyo sende atladın dimi...
Elimden çekeceğin var oqluum hangi konudasın arkandayım yazdığın her yanıttaki bi alfabatik yanlışı bile yüzüne çarpmazsam benim adımda A.C.T deil (zaten deil de) :DSen sinir olsan nolur zaten kimse sevmiyor beni... sınıf arkadaşlarım bile...
bi yaz gelseydi ondan sonra full time forum :
herkes sinirse sorun sen de
güzelim konuda mahvoldu.
İyide son_goku bırak bi konuda maffolsun aha bak buda benim konu adını bile deiştirdim :D
https://www.chip.com.tr/forum/kon ... desler_t239192.html
Konu amacını geçti bilgisayar muhabbetine başladık :D İşte biz forumcak böyleyiz bulduğun boş konuya dal :D
Tmm kabul ediyorum biraz bende dağıttım ama konuyu bi sabak açtığımda Bi baktım konu 12 sayfa :D
İyide son_goku bırak bi konuda maffolsun aha bak buda benim konu adını bile deiştirdim :DKonu 7 sayfa.
https://www.chip.com.tr/forum/kon ... desler_t239192.html
Konu amacını geçti bilgisayar muhabbetine başladık :D İşte biz forumcak böyleyiz bulduğun boş konuya dal :D
Tmm kabul ediyorum biraz bende dağıttım ama konuyu bi sabak açtığımda Bi baktım konu 12 sayfa :
Konu 7 sayfa.Bu kaçıncı sayfa görüyomusun?
https://www.chip.com.tr/forum/konu-konuluktan-cikti-kardesler_t239192_wp12.html
Ayy ben bu konu sandım :S
DDR3'lerin iki katı olur herhalde :)
DDR4 ramler sizce kaç liradan satılmaya başlar (konuyu toparlayalım bari)Konuyu toplamak için çok güzel bi atak ve başarılı...
Bence ilk önce biraz pahalı olcak sonra üretimi çoğaldıkça DDR3 ten bile daha düşük bi fiyata satılacağını düşünüyorum ve bu RAM'lerin çıkışıyla tüm DDR RAM'ler tarihe karışacak (zaten karıştıda) :D
Konuyu toplamak için çok güzel bi atak ve başarılı...Ekliyorum
Bence ilk önce biraz pahalı olcak sonra üretimi çoğaldıkça DDR3 ten bile daha düşük bi fiyata satılacağını düşünüyorum ve bu RAM'lerin çıkışıyla tüm DDR RAM'ler tarihe karışacak (zaten karıştıda) :
DDR2 ler DDR belleklerin durumuna düşecek yani DDR2 belleklere çok eski bir tekneloji gözüyle bakılacak
Ayrıca.... O ramlare uygun Anakartlarda çıkacak ve haliyle benim alacağım DDR3 anakartın fiyatı ucuzlayacak oleeyy :D Onun yanında yeni işlemcilerde çıkacak gibime geliyo çünki hazır yeni Anakartlar çıkacakken farklı sokette işlemcilerde üretilecek...PC'de bir parça deiştemi komple çorap söküğü gübü deişmesi lazım... Komle bütün firmalar yeni ürünler çıkaracak gibime geliyor
Konuyu toplamak için çok güzel bi atak ve başarılı...katılıyorum zaten DDR3 lerdede senin dediğin gibi oldu ve hala devam ediyor şimdi bilgisayarcıdan DDR yada DDR2 ram almaya kalk DDR3 lerden daha pahalı nedeni ise piyasada bulunmaması sanki sanırsınız ki kara borsada satılıyor
Bence ilk önce biraz pahalı olcak sonra üretimi çoğaldıkça DDR3 ten bile daha düşük bi fiyata satılacağını düşünüyorum ve bu RAM'lerin çıkışıyla tüm DDR RAM'ler tarihe karışacak (zaten karıştıda) :
Ekliyorumçorap söküğü gibi komple sistem değişecek derken harbi moralim bozuldu ben bu sistemi alalı 1 sene oldu ama artılarıda var dediğin gibi DDR3 anakartlar ucuzlayabilir buda en sevdiğim noktadır :D
DDR2 ler DDR belleklerin durumuna düşecek yani DDR2 belleklere çok eski bir tekneloji gözüyle bakılacak
Ayrıca.... O ramlare uygun Anakartlarda çıkacak ve haliyle benim alacağım DDR3 anakartın fiyatı ucuzlayacak oleeyy :D Onun yanında yeni işlemcilerde çıkacak gibime geliyo çünki hazır yeni Anakartlar çıkacakken farklı sokette işlemcilerde üretilecek...PC'de bir parça deiştemi komple çorap söküğü gübü deişmesi lazım... Komle bütün firmalar yeni ürünler çıkaracak gibime
KINAŞLI KARAPRENS süper derecede haklısınız :D
Pahalının kralı bir DDR2 ram:
http://www.ucuzu.com/bellek-ram- ... 8f5k2-4g-p33786013/
Aslında ucuz DDR2 lerde var ama bu linkteki ram'i görünce korktum yani :D