deep freeze standard 6.61 full kurulu hem c ye hem d ye yani tüm sürücülere kurulu
sorum şu biri disk yönetimine girip d ye tıklayıp bölümü sil deyip sonra biçimlendirme yaparsa deep freeze d yi eski haline gerirebilir mi
deeep freeze merak ettiğim birşey çok önemli
Evet olur ben çok yaptım :)
öteki pc de denicem bi ara kendi pc mi riske atamam
biçimlendirince geri alıyor d ye hızlı biçimlendirme yapıyorum geri geliyor reset atınca ama disk yönetiminden bölümü silip biçimlendirince geri gelir mi bilemem
c ve d koruma ıse gerı gelır ancak d koruma dısı ıse gerı gelmez bızler d yı korumada tutmuyoruz kayılar oraya yapmak ıcın anlık gereken programları ayrıca depın 6 ustu surumunu kullanmayı dusunuyorsanız bıraz dıkkatlı olun derın bazı deep ler sorunlu ben 520 gıbı satandardı kullanmayı tercıh ederım yada hpyer teknolojının kını tercıh ederım asıl deep faronıck fırması uretımı ancak ben faronıcsınkınde cogu zaman sorun yasadım lısanlı oldugu ıcın sanırım ancak hyper teknolojını kınde yıllardır kullanıyorum bır soru yasamadım bırcok pc yede yukledım ısteyenlere
nasıl bir programdır bu deep freeze standard 6.61 full d ye ilk önce hızlı biçimlendirme yaptım sonra disk yönetiminden yavas biçimlendirme yaptım sonra sürücü harfini kaldırıp k yaptım en son bölümü sildim
kendi pc emde yaptım allah dedim benim veriler gitti reset attım birde ne göreyim d sürücüsünü açtım tüm veriler yerinde duruyor çalısıyormu diye bi oyuna tıkladım açıldı d deki tüm verileri basarıyla geri aldı sasırdım kaldım
Sende ki DEEP FREEZE aşkı bitmez :(
bitermi hiç deep freeze olmadan yasayamam benim pc yi viruslerden o koruyor viruslere bi yumruk atıyor tamam abii gidiyom diyor virus
:) Lisans bitince ? Onlar büyük abilerini çağırıp PC ni bozmasın :)
boot controlde full licensed never expired yazıyor ama
killdisk yapmadım ki yedek sürücüyü silip yeniden olusturdum harfini kaldırdım baska harf atadım
bu arada clickonline seni pcnet te gördüm benim konularımla ilgilendiğin için tesekkürler