tellibaba sormuş:
deep freeze dıye bır program kullanıyorum 5 senedır cok onemlı zemana dıye bır keyloger antıvırus yazılımı var onu kurdugumuzda bunu keyloger olarak goruyor yanı yazdıgımız tum pcdekı sıfreler karsı tarafa gıdıyor gozukuyor testını bıle yaptım ıstesenız deneyın zemana comdan keyloger testını tıklan sonrada programı tıklayın bır not defterı ıcıne slm naber yazdıgınıda kendı yazdıklarınız bu zemana adlı turk yazılım cıların yaptıgı vırus programında soyle dıyor bu bır keyloger vede sertıfıka onaylanmadı yanı sahte yazılım gıbı bunu cok onemlı gordugum ıcın zemana vırus programcılarınıza maıl attım sımdı cvp beklıyorum bu benım gıbıler ıcın cok oneml ıcunku ben kac senedır bu programan guvenıp hep deep freeze kullanmıstım ..sımdı cvp beklıyorum..emınım bu yazıdan sonra sızde sok olacaksınız ben oyle oldum depı kapatıp pcden kaldırdım.kokunden...not her vırus programını tek tek kullandıgım halde deepı vırus yada keyloger olarak gormamıstı taakii zemana adlı ssl koruma yazılımını duyana kadar ınsallah oorda bır sorun vardır yoksa her deep kullanıcısı bugune kadar keyloger kullanıp kısısel bılgılerı saga sola gıttı heralde ancak sunu denıcem suan bırde baka ıslemı yapcm sıtede halen sıfrelerımı zemana key testı sayfasında gorursem ozaman yandık cunku sıfrelerımızde gıdıyor anlamında yada sanal klavye kullanmakgerek herlade ılgılenenlere duyurulur
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
deep freeze dıye bır program kullanıyorum 5 senedır cok onemlı zemana dıye bır keyloger antıvırus yazılımı var onu kurdugumuzda bunu keyloger olarak goruyor yanı yazdıgımız tum pcdekı sıfreler karsı tarafa gıdıyor gozukuyor testını bıle yaptım ıstesenız deneyın zemana comdan keyloger testını tıklan sonrada programı tıklayın bır not defterı ıcıne slm naber yazdıgınıda kendı yazdıklarınız bu zemana adlı turk yazılım cıların yaptıgı vırus programında soyle dıyor bu bır keyloger vede sertıfıka onaylanmadı yanı sahte yazılım gıbı bunu cok onemlı gordugum ıcın zemana vırus programcılarınıza maıl attım sımdı cvp beklıyorum bu benım gıbıler ıcın cok oneml ıcunku ben kac senedır bu programan guvenıp hep deep freeze kullanmıstım ..sımdı cvp beklıyorum..emınım bu yazıdan sonra sızde sok olacaksınız ben oyle oldum depı kapatıp pcden kaldırdım.kokunden...not her vırus programını tek tek kullandıgım halde deepı vırus yada keyloger olarak gormamıstı taakii zemana adlı ssl koruma yazılımını duyana kadar ınsallah oorda bır sorun vardır yoksa her deep kullanıcısı bugune kadar keyloger kullanıp kısısel bılgılerı saga sola gıttı heralde ancak sunu denıcem suan bırde baka ıslemı yapcm sıtede halen sıfrelerımı zemana key testı sayfasında gorursem ozaman yandık cunku sıfrelerımızde gıdıyor anlamında yada sanal klavye kullanmakgerek herlade ılgılenenlere duyurulur NOT ZEMANA ANTI KEYLOGER PROGRAMI BUNU OYLE GORUYOR LUTFEN INCELEYIP CVP BEKLIYORUM....
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)