arkadaslar pc me deep freeze standart 6.52 son sürüm full kurdum kurarken serial girdim program süresiz oldu tüm sürücüleri c d e f dondurdum sonra kurulum yaptım bi dahaki açılışta şifre koymak istiyormusunuz diye sordu bende koydum koydugum şifreyi unuttum denediğim yöntemler unfreezer f.ck deep freeze undeepfreeze c sürücüsünü tamamen doldurma sistem tarihini 2000 e alma sistem tarihini 2099 a alma hiçbiri işe yaramadı baska bildiğiniz yöntemler varsa lütfen yazın yalnız format veya wındowsu onar demeyin veya fixmbr komutuyla mbr yi yeniden olustur demeyin lütfen cevap yazın cevapsız bırakmayın konuyu
deep freeze sorunu lütfen girin
Bilgisayarını bir Linux çalışan CD ile başlat. Oradan program klasörüne gir ve deep freeze programının bulunduğu klasörü tamamen sil. Onun duşunda deep freeze programına ait olabilecek kalıntıların yerlerini biliyorsan onları da sil (kullanıcı profillerinde ve siystem32 klasöründe olabilir). Windows'a dön ve Ccleaner ile kalıntı ve kayıt defteri temizliği yap.
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Bilgisayarını bir Linux çalışan CD ile başlat. Oradan program klasörüne gir ve deep freeze programının bulunduğu klasörü tamamen sil. Onun duşunda deep freeze programına ait olabilecek kalıntıların yerlerini biliyorsan onları da sil (kullanıcı profillerinde ve siystem32 klasöründe olabilir). Windows'a dön ve Ccleaner ile kalıntı ve kayıt defteri temizliği yap.sende saol
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
bana her konuda yardımcı oldugun için saol halil