winrollback falan hikaye yükledim eski pc ye basıma bela oldum zor zar kaldırdım sakın yükleyemeyin winrollback ve onun gibi deep freeze alternatiflerini deep freeze den sasmayın isteyen olursa deep freeze 6.61 i isteyene atabilirim msn den
deep freeze standard 6.61 den sasmayın
deep freeze 5 de bence çok güvenilir. Bende 5 sürünümünden şaşmıyorum.
5 sürümü iyi deil son sürüm 6.61 i kullanın 5 sürümünde virus girme tehlikesi var 6.61 de hiçbir antivirus kullanmayın yinede virus giremez her zaman güncel sürüm iyidir şimdi diyeceksiniz sen gecende konu açtın df yi asan virusler bosuna df yi suçlamısım mouse ta arıza varms deep freeze 6.61 msn den atayım sana teknohat bu programı paylasmak benim için büyük zevk
Bana at ama nasıl kalktığını anlat...
5 sürümü iyi deil son sürüm 6.61 i kullanın 5 sürümünde virus girme tehlikesi var 6.61 de hiçbir antivirus kullanmayın yinede virus giremez her zaman güncel sürüm iyidir şimdi diyeceksiniz sen gecende konu açtın df yi asan virusler bosuna df yi suçlamısım mouse ta arıza varms deep freeze 6.61 msn den atayım sana teknohat bu programı paylasmak benim için büyükBende ayrıca nod32 de yüklü, no problem yani :)
deep freeze'i kaldırmak için kurduğunuz kurulum paketini yeniden çalıştırırsanız uninstall edebilirsiniz. ayrıca kaldırdırken "boot thawed" seçeneği ile başlatmış olmanız gerekiyor. kaldırma sonrası gizli dosyaları göster'i aktif edip deep freeze ile koruma altına aldığınız hdd birimlerinde persi_0 gibi bir ada sahip olan dosya kalmışsa onları da silmeniz gerekir.
iyi bu sefer deep freeze konusu açtım diye tepki almadım sanırım herkes anladı deep freeze in essiz benzersiz ve muhtesem oldugunu
en azından arşivde bulunması gereken bir program msn imzamda
winrollback falan hikaye yükledim eski pc ye basıma bela oldum zor zar kaldırdım sakın yükleyemeyin winrollback ve onun gibi deep freeze alternatiflerini deep freeze den sasmayın isteyen olursa deep freeze 6.61 i isteyene atabilirim msnbenım kullandıgım wınrollback degıldı ama ; benım kullandıgım rollback rx dıye bır programdı . hıcbır sekılde hıcbır sorun yasamadım . sadece wındows 30 sn gec acılıyordu oda ılk basta kendıne aıt wındows gıbı bır sayfa ıle acılmasından . cok rahat unıstall yapılıyor . baslangıcta home tusuna basarak gelen menuden unıstalla basarak rahat kaldırabılırsın . oda olmazsa pc acıldıktan sonra prg ekle kaldırdan rolback rx secerek unıstall yapabılırsın . ıstersen ıstedıgın yedegı secerek prg mı kaldırabılırsın . zamanında wındows 2 defa cokmustu . o program sayesınde sıstemı 2 dk da gerı yuklmıstım 1 sene kullandım programı . deep freezer da o kadar guvenlı degıl . bır sure sonra hdd sorun yasatıyor .
ben aylardır güncel sürümü kullanıyorum hdd de en ufak sorun çıkmadı