Arkadaşlar ben bilgisayarıma deep freeze kurmak istiyorum fakat sadece bu messenger günlüklerinin sıfırlanmasını istemiyorum diğer şeyler yine bilgisayar baştan başlayınca aynı devam etsin ama günlükler kalsın bunu nasıl yapabilirim bir çözümü var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Deep Freeze
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj
Sanırım öyle bir şans yok ama olsa bile ev kullanıcısı için DeepFreeze'e sıcak bakmıyorum ben...
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
bu forum nedense deep freeze karşıtı program kurarken thawspace aç tık mı tamam msn günlükleri thawspaceye kopyalanır bu kadar basit o kadar faydalı programa iftira atıyorsunuz ben aylardır kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım ne istiyorsunuz programdan
Yeni Üye
40 mesaj
Arkadaşım Hiç Tavsiye Etmem Çünkü Deep Freez Bazen Yükledikten Sonra Kendi Kendine Şifre Koyuyor Ve Uğraşmak Zorunda Kalırsın...
robincemoArkadaşım Hiç Tavsiye Etmem Çünkü Deep Freez Bazen Yükledikten Sonra Kendi Kendine Şifre Koyuyor Ve Uğraşmak Zorunda Kalırsın...Böyle bişey yoktur! korkmayın. Hakikaten bu forum Deep Freeze karşıtı olmuş ya, kim zarar gördü bu programdan?(şifresini unutanlar hariç).
Bende bazen kullanıyorum ve Adramiti arkadaşımın tarif ettiği gibi kullanıyorum çok mantıklı bi yöntemdir.Son Düzenleme: Mustafa Deniz ~ 25 Mart 2009 20:55