bu programın illet bi program olduğu konusunda kararsızım... kuruyorum programı restart attıktan sonra şifre girmek için tıklıyorum kendisi de donuyor bi çare bulabilir misiniz bu derdime..pm ya da mail atarsanız sevinirim. selamlar
deep freze donuyor
Aman aman eğerki bir intenet cafede kllanılan pc değilse hemen kaldırın onu
Niye ben çok memnunum. Krallar bile benim gibi rahat gezemez internet ortamında.
10 aydır da kullanıyorum.
1. program pc her açılış kapanışta diske yazılanları temizleyip eskileri geri yüklediği için hdd yi aşırı derecede yıpratmakta.
2. Programın kendini koruma özelliği yok özellikle disk temizleme,yanlışlıkla vs. pe&0 dosyası yada aşka bir dosyası silindiğinde pc den kaldırmann tek yolu kalıyor format oda ne belalarla. Başta söyledğim gibi program sadeece internet cfe gibi yerler için üretilmiş.Eğerki illa sağlam birşey olsun diyorsanız bir güvenlik kartı alın yada rollback rx kullanın
deep freeze uzak dursun belki bazı durumlarda işe yarıyor ama bence kullanmayın
Arkadaşım eğer her restart attığında donuyorsa şifreyi yazamayacak ve deep freeze devre dışı bırakamayacaksın aynısı benim başımada gelmşti.Format atmak istemiyorsan biostan zamaanı deep freeze yüklediğin zamandan gei al o zaman devre dışı kalacaktır.Bundan sonra kaldırabilirsin
.
arkadaşım eger makinen de antivirüs programı yoksa deepfreze kurabilirsin ama
bence kesinlikle deepfreze kaldırman lazım çünkü makinen deepfreze varken
hackerlara açık olabilir çünkü fazla güvenilir bişey değil ( ister kaldır ister kaldırma) sen bilirsin