deepfreez hakkında işin uzmanı isen cevap ver

cesursavcı
23-02-2011, 15:35   |  #1  
cesursavcı avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,052 mesaj

benim pc resmi işlemler yapıyorum haliyle virüs girip keygoler gibi casus yazılım yükletim önemli ŞİFRE,TCKİMLİK,GİBİ şeyleri çalabiliyor.DİYORUM Kİ BENİM PC NİN C SÜRÜCÜSÜNE DEEPFREZ KURSAM OYUNDUR ,,PROGRAM GİBİ ÖNEMLİ BAZI BİLGİLERİDE D SÜRÜCÜSÜNE KURSAM SADECE C SÜRÜCÜSÜNDEKİ DEEP FREEZ BENİ KORUYABİLİRMİ.
DEEPFREEZ NASIL BİŞEY MESALA İNTERNET EXPOLER C SÜRÜSÜSÜNDE BİZDE İNTERNETE GİRDİK DEEPFREEZ KURULU AMA ORDAN CASUS BİR YAZILIM KAPTIK BEKİ PC AÇIP KAPAYINCA BU CASUS YAZILIM GİDECEK AMA AÇIP KAPAYANA KADAR İNTERNETTE DOLAŞIRKEN PC KALMIYACAKMI OZAMAN GENE GİRDİĞİN ŞİFRELER ÇALINMAYACAKMI aYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM AMA PC HAKKINDA TAM YETKİLİ BİRİ İSENİZ DEDİM YA İŞ ŞAKAYA GELMEZ RESMİ YAZIŞMA DERKEN;BAKNLIKLAR,BAŞBAKANLIK,VB...

Kapalı Hesap (153334)
23-02-2011, 15:50   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Sağlam bir antivürüs programı satın al windows 7 ye geç (satın aldığın windows 7 de xp modeyi destekleyen sürümler windows7 pro ve üzeridir ona göre satın al)  xp modeyi kur xp modede internerneti aç windows 7 de kes.ömenli yazışmalarını windows 7de sakla internete win7 xp modda gir.Deepfreeze geçici çözüm saglar giren bilgisayarına yine girer.Bildigin gibi vürüsle genelde C:de barınmazlar yerel disk d ve diger disklerde CD ve Dvd lerde usb belleklerde ve tüm depolama cıhazlarında hatta ve hatta bios ram hdd ve cd ve dvd romların tamponlarında bile sızan vürüsler vardır.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (204519) ~ 23 Şubat 2011 15:58
M.G.G
23-02-2011, 16:36   |  #3  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

Benim amcam da einstein :D.Ne saçmalıyonuz yav..Deepfreeze bir antivirus değildir sadece partitionu yazmaya karşı korur.Yani sisteminize keylogger girerse pcyi yeniden başlatana kadar temp klasöründe bekler.C'deki keylogger D'ye atlayabilir ama çok nadir görülen bir durumdur.Keyloggerlar genelde System ve System32 klasörlerine yerleşirler.Yani bir virusün atlamaması için 2 partitionu da korumaya alman gerekli.Bana kalırsa beleş bir çözüm olan Pardusu dene.Ne biçim çocuksun yav:D.Bilişim polisi olmak zor iştir.Kafayı yersin ;).Git kendine daha güzel meslekler bul ;)

Onuralp Yılmaz
24-02-2011, 16:33   |  #4  
Yıllanmış Üye
922 mesaj

Tamam uzatmaya gerek yok. M.G.G de benim gibi, 13 yaşında bir çocuk, yanılmıyorsam 18 yaş altı için ceza verilmiyor ?

Kapalı Hesap (101323)
24-02-2011, 16:41   |  #5  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

lisanslı  deep freeze  ile tüm pc yi dondurursanız   keylogger  falan  hiç  birşey giremez ama  deep freeze i güncel tutmanız  gerekli  yenisi çıkınca eskisini kaldırıp yenisini  kuımanız gerekir   
ya  kardeşim  hakaretten   dava açıp  çocuğun başını yakınca  başın göğe mi erecek  uzatmaya gerek yok 
bana şu ana kadar ne hakaretler yapıldı  aldırmadım     güldüm geçtim sanada tavsiye ederim kardeşim 

cesursavcı
24-02-2011, 19:46   |  #6  
cesursavcı avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,052 mesaj
Alıntı: liberty city  
lisanslı  deep freeze  ile tüm pc yi dondurursanız   keylogger  falan  hiç  birşey giremez ama  deep freeze i güncel tutmanız  gerekli  yenisi çıkınca eskisini kaldırıp yenisini  kuımanız gerekir   
ya  kardeşim  hakaretten   dava açıp  çocuğun başını yakınca  başın göğe mi erecek  uzatmaya gerek yok 
bana şu ana kadar ne hakaretler yapıldı  aldırmadım     güldüm geçtim sanada tavsiye ederim kardeşim 
tmm sağol ben onu sadece uyardım tabikide bişey yapmam aklında olsun terso birine çarpar diye ben o çoçuga bişey yapmam

M.G.G
25-02-2011, 16:43   |  #7  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

Çocuk değilseniz özür dilerim.Ama bilişim polisi olacam deyince çocuk olduğunuzu sandım.Davadan korkmam 
ama bence siz pardus kullanın.Windows binarysini kullanmadığından keylogger, Spyware, virus geçirmez.Sadece pardus yükleyerek virus derdinden kurtulabilirsiniz ;)
http://www.pardus.org.tr/
Alışınca windowstan daha iyi olduğunu anlayacaksınız :)

cesursavcı
26-02-2011, 18:07   |  #8  
cesursavcı avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,052 mesaj
Alıntı: M.G.G  
Çocuk değilseniz özür dilerim.Ama bilişim polisi olacam deyince çocuk olduğunuzu sandım.Davadan korkmam 
ama bence siz pardus kullanın.Windows binarysini kullanmadığından keylogger, Spyware, virus geçirmez.Sadece pardus yükleyerek virus derdinden kurtulabilirsiniz ;)
http://www.pardus.org.tr/
Alışınca windowstan daha iyi olduğunu anlayacaksınız :)
önemli değil çok sağol kib