sistemi 2 ay geriye aldım banamısın demiyo bilgisayar .herşey olduğu gibi aynen yerinde.Admin arkadaşlar şu konuya bide siz el atarmısınız yaw.. ne yapabiliriz ??
DeepFreeze programını kaldırma !
- 1
- 2
Linux ile temizlemeyi dene o zaman. Dikkatli kullandıktan sonra linux'un hiçbir zararı yok. Linux çalışan cd dergi DVD'lerinde veya internette filan kolaylıkla bulabilirsin. Bilgisayarı onunla başlat. Proram klasöründe ve regedit gibi yerlerden program dosyalarını temizle. Ardından Windows'a geç ve ccleaner gibi bir programla olası kalıntılarını da temizle...
Bende inatçı bir programdan bu şekilde kurtulmuştum...
navysistemi 2 ay geriye aldım banamısın demiyo bilgisayar .herşey olduğu gibi aynen yerinde.Admin arkadaşlar şu konuya bide siz el atarmısınız yaw.. ne yapabiliriz ??
Bilgisayar Teknik servis elemanıyım. Deep freeze kaybolma sorunları. Şifreyi unutma sorunlarına birçok cevaplar verildi hepsini de denedim fakat deep freeze öyle illet bir program ki aktifken bir sorun yaşarsanız tekrar kaldırılması çok çok çok zor. Eminim deep freeze yazan programcılardan tutun microsoft bile bu sorunun üstesinden gelemez. Yok hard diskin c bölümünü agzına kadar doldurun diyorlar.
Yok biostan saati geri - ileri alın diyorlar. Yok deepfreeze uninstaller programını kullanın diyorlar. Daha ben bu yöntemlerin hiçbir işe yaradıgını görmedim.
Son noktayı koymak istiyorum. Eger deep freeze yüklü bir bilgisayarda böyle bir sorun yaşıyorsanız. C sürücüsünün yedegini D sürücüsüne alın ya da boş dvd ye çekin. Temiz bir format atın ve imzamdaki antivirüssüz bilgisayar kullanımı dökümanını okuduktan sonra deep freeze yerine antivirüs kurun yola devam edin.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Çünkü format atmadan kesin çözüm görmedim ben. Hem de hiçbir forumda... Ayrıca denediklerimde işe yaramadı. Sen de daha fazla zaman kaybetme.
Yedegini al format çek.
evet haklısın galiba kardeşim.tüm forumları gezdim dolaştım, aynı senin anlattıkların gibi cevap veriyorlar ama sorun hala dewam ediyor.format kesin ve şart oldu galiba .. bu deepfreeze i yükledigimede pişman oldum açıkcası çok illet lanet bi program.. emegi geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. saolun.
- 1
- 2