Aarkadaşlar benim ögrenmek istediğim enterprize sürümünün standart sürüme nazaran negibi bir farklılıklar var ayrıca ben ev kullanıcısıyım bana hangi sürümü önerebilirsiniz ..? Birde bu programı win 7 işletim sistemiylede kullanmak istiyorum böyle bir olanak varmı..? Bu programı kullanan uzman arkadaşlarımızın yardımını bekliyorum.Saygılar sunarım
DeepFreeze sürümleri arasındaki farklar
carl246 gelsin cevap verir
mengu88carl246 gelsin cevapBu program hakkında uzman galiba bu arkadaşımız...
hayatın_içindenBu program hakkında uzman galiba bu arkadaşımız...evet, baya çok ilgisi var deepfreeze konusunda.
ev kullanıcısıysan pc konususunda acemiysen standart kullan standart sürümde enterprise sürümde olan bazı özellikler yok bu özellikler ise sanal sürücü ikon gizleme ve one time password ve enterprise sürümde olan bir özellik net kafeler için ana makinadan istedigin makinanın klavye ve mouse unu kilitleyebilirsin aslında daha birçok bilinmeyen özelliği var bilinmeyen özellikleri faronics sitesinde programın tüm özelliklerini anlatan videolar var
deep freeze ile beraber kaspersky kullanmak isteyenlenler için bir yazı var faronicste bu yazıda kaspersky updatelerin yüklendiği yeri koruma dısına almayı anlatıyor
ayrıca program sadece wındows için değil linux ve mac sürümleride var şu an win 7 uyumlu sürümü yok malesef