ben avira antivir 2009 kullanıyorum deepfreze da virüs buldu resim altta
Efendim, SPR denilen şeyin açılımı, Security or Privacy Risk; yani Kişisel Güvenlik Tehditi'dir. Resimde de zaten bu durum Suspicious, yani Şüpheli olarak tanımlanmış. DeepFreeze, oldukça sıkı biçimde sistem yönetimi komutları kullandığından, tespit seviyesi arttırılmış ayarlar ile çalıştırılan virüs tarayıcıları tarafından uyarılmanız gayet doğal bir durum. Tabi şu da var, bu tarz uyarıları, özellikle Avira'dan alıyorsanız çok önemsemenizi tavsiye etmiyorum zira Avira, hatalı uyarı veren virüs tarayıcılarının başını çekiyor. Yine de uygulamayı indirdiğiniz adres, programın kendi üretici adresi değilse dikkatli olmanızda fayda var.
Efendim, SPR denilen şeyin açılımı, Security or Privacy Risk; yani Kişisel Güvenlik Tehditi'dir. Resimde de zaten bu durum Suspicious, yani Şüpheli olarak tanımlanmış. DeepFreeze, oldukça sıkı biçimde sistem yönetimi komutları kullandığından, tespit seviyesi arttırılmış ayarlar ile çalıştırılan virüs tarayıcıları tarafından uyarılmanız gayet doğal bir durum. Tabi şu da var, bu tarz uyarıları, özellikle Avira'dan alıyorsanız çok önemsemenizi tavsiye etmiyorum zira Avira, hatalı uyarı veren virüs tarayıcılarının başını çekiyor. Yine de uygulamayı indirdiğiniz adres, programın kendi üretici adresi değilse dikkatli olmanızda fayda var.yanlısın avıra ıclerınden en ıyısı ve kesınlıkle hatalı uyarı vermıyor ... ben dha once dıpfrezer kurdum . kaspersky ıcınde backdoor yazılımın olduıgunu soyledı yanı keyloger oldugunu soyledı . bu konuda yanlıs yorum da bulunma . mechul sıteden ındırıp ucretsız kullanıyorsa ıcınde zararlı olma olasılıgı yuksek... cogu sıterlerde verılen depfrezer programında genelde zarrlı yazılım oluyor yada vırus oluyor zamanında kurmak ıcın gırmedıgım sıte kalmadı hepsıde bırbırınden alıntı yapmıs programı . . . en ıyısı lısanlı satın almak yada rollback rx programını kurman ...
bende deep freeze kullanıyorum kaspersky uyarı vermiyor bazı antivirus ler deep freeze i potansiyel riskli yazılım olarak algılar
elbette sizin elinizde bulunan deepfreeze yazılımı zararlılardan etkilenmiş olabilir.en iyisi detaylı şekilde analiz etmek.Çünkü avira ciddi bir markadır fakat o kadar iyi değildir.Farklı bir güvenlik yazlımıyla deneme amaçlı test etmeniz gerekir.
Eğer internet kullanıyorsanız 2 kat daha fazla dikkat etmek gerekir.
yanlısın avıra ıclerınden en ıyısı ve kesınlıkle hatalı uyarı vermıyor ... ben dha once dıpfrezer kurdum . kaspersky ıcınde backdoor yazılımın olduıgunu soyledı yanı keyloger oldugunu soyledı . bu konuda yanlıs yorum da bulunma . mechul sıteden ındırıp ucretsız kullanıyorsa ıcınde zararlı olma olasılıgı yuksek... cogu sıterlerde verılen depfrezer programında genelde zarrlı yazılım oluyor yada vırus oluyor zamanında kurmak ıcın gırmedıgım sıte kalmadı hepsıde bırbırınden alıntı yapmıs programı . . . en ıyısı lısanlı satın almak yada rollback rx programını kurman ...Verilen uyarıyı Türkçe'mize çevirirseniz Virüs uyarısı değil, şüpheli uyarısı olduğunu göreceksiniz. Avira, diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi sıklıkla hatalı uyarı verebilen bir yazılım; kaldıki en iyisi diyebilseydik bir programa, piyasadaki diğer programlar kaldırılır, sadece o en iyisi kullanılırdı. Şahsen fazlaca iddialı bulduğum bir durum en iyisi şudur demek.Farklı bir siteden alınma durumuna değinmiştim zaten; bu duruma dikkat etmek lazım hakikaten de. Ek olarak backdoor uyarısı da keylogger demek değildir; programın çalışma prensibi yani kodları içerisinde, internetten erişime açık bulunabilecek bir kapı mevcut demektir ki keylogger, tuş kaydedicisi zararlılarıdır (her zaman da virüs olduğu anlamına gelmez Kaspersky ile - özellikle oyunlar bu özelliği çok sık kullanırlar).
Virüs tarayıcımızın verdiği uyarıları kısaca incelememiz, Türkçemize çevirmemiz ve her uyarının virüstür silelim şeklinde olmadığını, bazen sadece olabilitesi var anlamına geldiğini aklımızdan hiç çıkartmamamız lazım; yoksa eninde sonunda bilgisayarımızdaki tüm programlarımız bu tarz uyarılar getirebileceklerdir.
http://virscan.org/ http://www.virustotal.com/tr/ bu ıkı sıtede de yukledın deep freezenın setup unu tarat bu ıkı sıtede cunku bu sıteler tum antıvıruslerle tatatır ornek 40 cesıt antıvurule tarar vede sıze soyle der avıra yokdedı avast vır32 var dedı nod32 backdoo3 var dedı kaspersky yok temız dedı gıbı tum sonucları kesın gorursunuz en ıyısı bunu kullanmaktır bırde soyle dıyeyım bende deep freeeze kullanıyorum avırada var ancak ben tarttım halde hıcbır uyarı vermıyor bırde avıra herseyı zararlı gorur crack dosyalarını bıle ondan dolayı onemseme dıcem ama bende avıra guncel vede bende uyarı vermıyorsa sende verıyorsa depı ındırdıgın lınkten dılde depın kendı sıtesınden ındır kullan ben 6 suruumu ustunu tavsıye etmıyorum ayrıca 5.20 yada standartı kullan ....
bırde yukardakı resımde net olaraktamzararlı bır vısur olarakbulmamıs zaten
seceneklere bakarsan ıgnore ormezden gel yada exıt program demıs avıra yanı programdan cık komutu
sıl yoket karantınaya al dememıs zaten
Gerçekten süper sitelermiş bunlar, bendeki setup ı tarattım, hiçbir yazılım uyarı vermedi.