Arkadaşlar hiçbir zararlı içerikli siteye girmememe rağmen öyle bir bela var ki başımda kurtulamıyorum... Defalarca format attım, antispware, spybot&destroy, combofix, hiJackthis,eset,comodo,avira gibi birkaç programla daha bilgisayarı tarattım çare olmadı. Modeme reset attım, fabrika ayarlarına geri döndüm, microsoft ağları için dosya ve yazıcı paylaşımı'nı kaldırdım, aklınıza gelebilcek her türlü şeyi yaptım ve son olarak ZoneAlarm yükledim çok şükür bu program kişinin girmesini engelliyor ama görüyorum ki hala girmeye çalışıyor, giremiyor ama birkaç netimi düşürdü. Bu sorunu tamamen nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun.
Defalarca Format atmama rağmen hala bilgisayarıma
1-) işlemlere başlamadan önce modeminizin fişini çekiniz
2-)başka bir pc den kaspersky is 2012 deneme sürümünü indirniz flasha atınız
3-)pc nize virüssüz bir cd den yani güvenilir bi cd den tüm sürücüleri yavas biçimlendirme yaparak tekrar format atnız
4) bios ve sisteme şifre koyunuz
5) daha önce flasha attığınız kasper skyi kurunz
6)spyware doctor ve malware byteti pc nize kurunuz
7)modeminizi resetleyip şifrenizi değiştiriniz
8)modeminizi pcnize bağlayıp kullanmaya başlayınız
şimdiden kolay gelsin..
7. işlemi başta yapmanız daha sağlıklı yaptıkdan sonra hemen fişi çekiniz..
1- firmwarelerini modem firmare anakart firmwarare ekran kartı firmware ve bunun gibi tüm firmwareleri güncel tut işletim sistemin daima son çıkan ve güncel olsun kullandığın programlar güncel ve son sürüm son build olsun
güncel son sürüm ve son build total securıty kullanın benim tavsiyem kaspersky pure veya norton 360 tır
bios a şifdre koyun açılışa admin password ve syskey koyun modem şifrenizi değiştirin kablosuz ağınızı wpa2 psk doğrulama türünde şifrelemeyide aes yapın modeme sağlam bir şifre koyun
tüm bunları yaptıktan sonra kişi %99 giremez yani sıkıyorsa girsin
Önerileriniz için teşekkür ederim, uygulamaya çalışıcam hepsini
kablosuz modem ise wpa-2 şifreleme koy web ve wpa lar kırılıyor, özellikle linux işletim sistemleriyle. birazda sen takıntı yapıyorsun gibi geldi. c ve d ye format at kaspersky 2011-2012 den birini kur, 30 günlük deneme sürümü yap, modeme çok zor bir şifre koy ve şüphen varsa haftada bir değiştir. ağ izleme programlarıyla ağındakileri gör, veya modeme sadece kendi pc nin mac adresini ver başka pc giremesin modeme giremezse ağa da bağlanamaz.
Bağışlayın ben sorununuzu tam olarak anlıyamadım.
1-) işlemlere başlamadan önce modeminizin fişini çekiniz9-HİPS yazılımı kullanınız.
2-)başka bir pc den kaspersky is 2012 deneme sürümünü indirniz flasha atınız
3-)pc nize virüssüz bir cd den yani güvenilir bi cd den tüm sürücüleri yavas biçimlendirme yaparak tekrar format atnız
4) bios ve sisteme şifre koyunuz
5) daha önce flasha attığınız kasper skyi kurunz
6)spyware doctor ve malware byteti pc nize kurunuz
7)modeminizi resetleyip şifrenizi değiştiriniz
8)modeminizi pcnize bağlayıp kullanmaya başlayınız
şimdiden kolay gelsin..