Geçenlerde 250GB'lık sata2 Hard Disk Aldım. Hali hazırdaki makinamda Partition Magic ile biçimlendirdim, bundan yaklaşık bir hafta sonra ise p.magic ile üçe böldüm. Buraya kadar herşey normal. Fakat bu noktadan sonra şöyle bir sorun ile karşılaştım. Bu Hdd'ye herhangi bir şekilde birşey kopyalamaya çalışınca Pc'yi kitliyor. Belki bölerken bir sorun çıkmıştır diye yeniden hepsini birleştirmeyi denedim ama bu seferde Partition Magic kitleniyor, yanıt vermemeye başlıyor. Biosdan Cd ile başlatıp Xp Cd si ile Format atmaya kalkınca ise Takılı bir harddisk yok diyor???
Hdd yi windows görüyor.Bios görüyor. Fakat Format atmaya kalkınca işler değişiyor... Ben bir çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Değişik bir Hdd Sorunu...
ilk kurulum ekranın da ön yükleme yaparken F6 ya basmayı dene sorun çözülecektir.
arkadasım hdd in kablolarını degiştir bir de kurumda hdd yi görmemesinin sebebi herhalde sata raid olmalı onu bir diskete at ve format cd sini tak ve kurumda bak bir yerde sata raid için bir tusa basmanı istiyecek sonra devam et görür..
Bios'dan raid özelliği kapalı. Ki zaten sadece 250 lik Hdd'yi takıyorum, raid kullanılacak herhangi bir durum olmasın diye,yine de aynı sorun ile karşılaşıyorum. Cevaplar için teşekkürler.
Arkadaşlar bu sorun bende de kopyalama yaparken oluyor...
ben sıcaklığa bağlıyorum bunu
bushiGeçenlerde 250GB'lık sata2 Hard Disk Aldım. Hali hazırdaki makinamda Partition Magic ile biçimlendirdim, bundan yaklaşık bir hafta sonra ise p.magic ile üçe böldüm. Buraya kadar herşey normal. Fakat bu noktadan sonra şöyle bir sorun ile karşılaştım. Bu Hdd'ye herhangi bir şekilde birşey kopyalamaya çalışınca Pc'yi kitliyor. Belki bölerken bir sorun çıkmıştır diye yeniden hepsini birleştirmeyi denedim ama bu seferde Partition Magic kitleniyor, yanıt vermemeye başlıyor. Biosdan Cd ile başlatıp Xp Cd si ile Format atmaya kalkınca ise Takılı bir harddisk yok diyor???Hiren's Boot cd yi denedin mi? eğer denemediysen onu denemeni tavsiye ederim...
Hdd yi windows görüyor.Bios görüyor. Fakat Format atmaya kalkınca işler değişiyor... Ben bir çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
arkadasım aynı sorun benım bı arkadaşta olmustu buyuk ihtimal senın hdd sata dır ve sata hdd lerde format atarken f6 ya basılır ve önce hdd yi tanıtman lazımdırkı pc hdd yi görsün gerisi ise dıyer hdd oldugu gibidir
yani önce f6 basarak önce bır raıd sürücüsü kuracaksın sonra biçimlendırme ve sistemı kuracaksın
dedıklerımı yaparsan olur şimdiden kolay gele