Singularity ve AVP'yi zaten bitirdim.HalfLife türü oyunları seviyosan blacksite:area 51 'ede bak derim , darksiders güzel oyun çok zorlanacağın bölümler olur baştan bırakmaya kalkma :)
Darksiders hoşuma gitti. Gözden geçireceğim.Blacksite: Area 51
Son Düzenleme: Osman0006 ~ 31 Ekim 2010 01:08
Değişik bir oyun arıyorum
HalfLife türü oyunları seviyosan blacksite:area 51 'ede bak derim , darksiders güzel oyun çok zorlanacağın bölümler olur baştan bırakmaya kalkma :)Darksiders zorsa hiç istemem. Oyunları bitirmek için çok uğraşan biri değilim
Blacksite: Area 51
Blacksite Area 51 güzel görünüyor ama son zamanlarda hep o tür oyunlar oynadım.
Braid. Bu oyunda limbo gibi. 2 boyutlu ama oldukça zevkli ve zaman geçirmek için birebir.
Darksiders efekt olarak gayet güzel ama bazı bölümler adamı fıtık eder :)
Bu oyun Knight gibi sadece Online oynanan bir oyun mu?Hayır online oyun değil bağımlılık yapan türlerden değil çok farklı bir oyun dene sadece kesinlikle pişman olmayacaksın. Atmosfere kendini kaptır başına geliyor sanırsın yaşananlar.
Online oyun oynamak istemiyorum bağımlılık yapıyor.Çok güzelmiş. Bu videoya bayıldım.
Ben size mount blade warbandı tavsiye ederim.Grafikleri gerçekten grafikleri kaliteli.
Hayır online oyun değil bağımlılık yapan türlerden değil çok farklı bir oyun dene sadece kesinlikle pişman olmayacaksın. Atmosfere kendini kaptır başına geliyor sanırsın yaşananlar.
Kesinlikle Katılıyorum Dragon Age Origins Çok güzel Bir oyun Alıp oynamanı tavisye ederim pişman olmassın yani
The Suffering ve The Suffering Ties That Bind
valla sen ne ara bitirdin onları :D bence Prince of persia: The forgetten sands, Blur, Split Secondary Velocity, Hitman: Blood Money gibi oyunları oynamalısın
valla sen ne ara bitirdin onları :D bence Prince of persia: The forgetten sands, Blur, Split Secondary Velocity, Hitman: Blood Money gibi oyunları oynamalısıBlood money ve Prince of persia: The forgetten sands'ı zaten bitirmiştimBlur ve Split Second ne yazık ki benim tarzım değil
Son Düzenleme: Berke Aydın ~ 04 Kasım 2010 21:06
Prince of persia serisi son oyunda bütün özelliğini yitirdi, serinin içine ettiler.
Warrior Within ve The Two Thrones'a çok çok yazık oldu. Ubisoft bir sinema filmiyle gaza gelip böyle yapmamalıydı. Blizzard'ı biraz örnek alıp istikrar nedir öğrenmeli.