Geçenlerde bilgisayarima Left 4 Dead adli oyunu kurdum bitirdimsıkıldım silmek istedim FAKAT! Oyunu silmeye çalıştığım zaman(uninstall'Dan) bir hata geliyor. Bilmemne dosyasi silinemedi diyeardından bilgisayarimdaki bütün yazilar kalınlaşıyor sadece sistem geriyükleme ile düzeltebiliyorum bu sorunun oyunun kurulu olduğu yerdekiplatform/vgui/fonts dan kaynaklandığını düşünüyorum dosyaya ellemediğimsürece sorun yok fakat herhangi bir etkileşimde yazılar gidiyor :( Silmenin bir yolu yokmu yav ?
Değişik Bir Sorun Left 4 Dead
oyunun uninstall dosyasından kaldırmayı deneyin
Revo uninstaller da gelişmiş seçeneğinde kaldır diyin, oyunun kaldırma ekranı gelince iptal diyin. İleri diyin revo ya. Bütün dosyalarını bulur, kayıt defteri girdilerini temizler.
arkadaşlar aynı sorun benim de başıma geldi geri yükleme noktası olmadığı için ben de düzeltemedim tabi ki böyle kaldı yazılar bir çözüm bulan var mı bu soruna :/
"Left 4 Dead" klasörünü seç, SHIFT + DELETE tuşuna bas.
belliki uninstall yapcak olan kaldırma yazılımında bir hata var, onu daha fazla kurcalamaya gerek yok. zaten oyun bu alt tarafı, en fazla registry'de bikaç tane girdisi kalıcaktır, onunda sisteme hiçbir etkisi olmaz.
o yazı fontlarının bozulması olayınıda sistemin yazı tipini yeniden değiştirerek düzeltebilirsiniz:
win7 icin: kişiselleştir > pencere rengi görünüm > gelişmiş görünüm ayarları
burdaki orta resimde bulunan başlık ve seçenek metinlerine tıklayıp alttaki "YAZI TİPİ" kısmından "SEGOE UI"yi seçin, tamam. win.xp içinde yine gelişmiş görünüm ayarlarından aynı şekilde düzeltme yapılabilir.