??? ???? ???? ???? ?
deleted - - -
Evet arkadaşın dediği gibi dual boot kurulumuda yaparsın ama sanal olarak dene önce dual boot kurulumada gerek olmaz.
Sistemin kötü olabilir bu saçmalamanı gerektirmez.Ben Windows 8'den daha iyi bir işletim sistemi görmedim(XP,Vista,7,2000,ME hepsini kullandım)
Câhil câhil konuşacağına arkadaşa yardım et.Esas cahil cahil konuşan sensin Windows 8 PC LER için değil tabletler için çıkarıldı. Artı başlat menüsü olmadığı için kullanışlı değil zaten zaten çoğu windows 7 ye geri dönüyor. Su ana kadar microsoftun çıkardığı en stabil ve en güzelişletim sistemi Windows 7 dir. Su anda xpyi geçti. Atıp tutacağına biraz nette araştır
Artis başlat yok veya var bu bir kusur değildir. sen windowsun diğer özellikleri yerine Selçuk abinin anlattığı kalın kafalı bir dinazordan farkın yok maalesef. başlat menüsü var sadece sağ tarafa gizlenmiş durumda duruyor ve üstüne gelince açığa çıkıyor. metro arayüzü ile masaüstü arasında geçiş için bir tuşa basmak ne kadar zor gelir olmuş kaç yüz yaşındasında eklemleri kireç bağlamış birisi gibi konuşuyorsun.Esas cahil cahil konuşan sensin Windows 8 PC LER için değil tabletler için çıkarıldı. Artı başlat menüsü olmadığı için kullanışlı değil zaten zaten çoğu windows 7 ye geri dönüyor. Su ana kadar microsoftun çıkardığı en stabil ve en güzelişletim sistemi Windows 7 dir. Su anda xpyi geçti. Atıp tutacağına biraz nette araştı
ayrıca metro arayüzüde masa üstüde aynı hikaye hiç bir farkı yok ha kutu kutu koymuş herşeyi ha küçül simgeler ile ne far kı var bunun.
Windows 8 stabilitenin ötesinde zaten ön izleme sürümünü full sürüm gibi kullanan bir çok kişi var ve Microsoft sırf bu yüzden betadan full sürüme geçiş imkanı tanıyor full sürümde.
8 in daha bahsedilmeyen bir çok özelliği var ve ayrıca artık anakart değişti format at işlemci değişti 10 gün sonra sistem sapıtmaya başladı format muhabetide yok. diskini sök istediğin makinaya tak direk çalışıyor yeni bir donanım profili oluşturup yükledikten sonra 2 dakkalık bir bekleme süresi var bittikten sonra yola devam. kurtarma konsolu çok daha üstün şuana kadar hiçbir işletim sisteminde olmayan muazzam bir yeteneğe sahip. disk arızalanmadığı sürece çöken sistemi ayağa kaldırmak sadece 5 dk fazla sürmüyor kesinliklen. bundan ziyade birde ağdaki tüm bilgisayarlara tek bir noktana active directory olmadan müdahale imkanı sunabilen tek Windows örneğidir servisler için.
Kısaca 2.Vista faciası diye ötebilirdin.Esas cahil cahil konuşan sensin Windows 8 PC LER için değil tabletler için çıkarıldı. Artı başlat menüsü olmadığı için kullanışlı değil zaten zaten çoğu windows 7 ye geri dönüyor. Su ana kadar microsoftun çıkardığı en stabil ve en güzelişletim sistemi Windows 7 dir. Su anda xpyi geçti. Atıp tutacağına biraz nette araştı
Başlat menüsü yerine daha kullanışlı olan Başlangıç menüsü geldi.
Pratik,hızlı ve çok performanslı sen tablet-arayüz meselesindesin halen.
Ayrıca arkadaş Windows 8 kullanmak istiyor sana ne? Onun görüşüyle senin görüşün aynı olmak mı zorunda? Sevende var Sevmeyende.Bayılanda var Nefret edende.Sana dahada mesaj yazmayacağım.
Su anda Windows 7 yeni xp olma yolunda gelecek 10 yıla damgasını vuracaktır. Nedeni ise sistem kaynaklarını vistaya göre daha az tüketmesi stabil olması bence Microsoft windows arayüz ve temasını değiştirmekle kendi kendini imha ediyor. Göreceksiniz gerçekten Windows 8 ikinci bir vista faciası olarak tarihe geçecek.