Oy maşallah maşallah. Allah bağışlasın. Mürvetini de görürsünüz inşallah =)
delikanli53 kardeşiniz artık baba oldu :D
- 1
- 2
Reborn91Oy maşallah maşallah. Allah bağışlasın. Mürvetini de görürsünüz inşallah =)analı babalı büyür inşallah.
Delikanlı53 kardeşim Yüce Allah(c.c.)Sana,eşine ve Bebeğinize önce sağlık versin.Ömür boyu mutlu ve mesut olmanızı canı gönülden dilerim.Bebeğinizi Allah kem gözlerden korusun.Vatana Millete ve sizlere hayırlı evlat olur İnşallah.
MUUUUTTTTTLLLUUUULLLUUUKKLLAAAAAAARRRRRR.
elazigliben pek bilmiodum seni, foruma üye olalı 5-6ay kadar oldu, ama yinede mutluluklar dilerim...aynen katılıyorum ... Allah iki cihanda da mutlu etsin ...
sevginiz hiç solmasın ...
maşşallah. Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Mutluluklar. Tatlıymış bu arada bebek
Allah analı babalı büyütsün mürvetinide görürüz inş.
delikanli53Güzel ve sizin kadar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. okuyandanda okumayandanda Allah razı olsun :)baba büyüksün!!!geleceğin chip dergisi okuyucusu büyüyor
hayırlı olsun inşallah...
şimdiden chip e üye yapın onu rep falan toplayadursun
hehehe o da gelir babadan kalma konu diye yazarmış yıllar sonra :D
maşallah bu arada bebe güzelmiş Allah nazarlardan saklasın baba olmak ilginç bir duygu olsa gerek eve yeni biri geliyor katılıyor evin neşesi oluyor gibi bişii :):) hiç yaşamadığım için bilmiyorum nasıl bir duygu
silici06hehehe o da gelir babadan kalma konu diye yazarmış yıllar sonra :harbi manyak olurdu haaaahep usa filmlerinde görürüz ya büyük dedem dedeme dedem babama babam bana ben de sana veriyorum bunu...diye çakı,çakmak falan el değiştirir yadigardır...
diyorlarmış "bu konuyu güncellemeyi artık sana devrediyorum..." süper olur...
harbıden yaa konu bır de vızontelede gozluk meselesı vardı
-gozlukler yenı mı yok babamın dı şimdı ben takıyorum
-sonrada cocuklar takacak
-inşallah....:DD
Allah analı babalı buyutsun bebek çok sınırlı bakıyo...
- 1
- 2