İyi akşamlar arkdaşlar az önce laptopa win 7 kurmaya başladım kurarken bi yavaşlık vardı neyse sora kurdum masaüstü baya geç geldi ve çok yavaş çalışıyor sistem neden olabilir acaba?
dell inspiron 1520 win7 sorunu!!!
Windows 7 sistem belleğini her ne kadar tasarruflu kullanıyor olsada 1GB ramlı sistemlerde çok verim alamazsınız.Sisteminize en kısa zamanda 1GB veya 2GB lık ram modulu eklerseniz ramler dual channel olarak çalışacaktır ve sisteme doping etkisi yapacaktır ....
İyi Akşamlar ...
zaten 2 gb ram war 2 gb da görüo geçen arkdaşım kurdu 1 gblik laptopa gayet normal çalıştı pc ?
evet orjinal cd ama key girilmicek ultimate zaten windows :S
işlemci intel core 2 duo t7500 2.20 ghz
ram 2 gb 667 mhz
ekran kartı geforce 8600gt
250 gb hardisk
çok ilginç.sistem yeterli,dvd orijinal...hiçbir problem yok.
sistemde ısı problemi olabilir mi(her dizüstü pcde olur zaten ama biraz fazla mı acaba)?
valla bende anlamadım çok ısınmıo aslında çözemedim ....
advanced system care,glary utilities programlarını indirip sistemi optimize edebilir misin?belki seni idare edebilecek bir seviyeye ulaşır performansın.glary de ilk olarak kayıt defteri ile ilgili seçenekleri kullanmanı tavsiye ederim.diğer seçenekleri sonra kullanabilirsin.system care de ise çare tuşuyla tüm sistem elden geçirilir.
sıfır kurulum yaptım hala çok yavaş sistem....
arkadaşım valla ben hiç birşey anlamadım bu sorunun neden meydana geldiği konusunda.herşey normal görünüyor.
driverlarının tamamını kurdun mu acaba?bir donanım çakışması olabilir.
yaa zaten kurulurken yavaş sistem baya kasıo kurarkende windowsta çok yavaş...bis updateini nasıl bulurum peki?