arkadaşlar bilgisayarımın üzerinde 4 gb ram - 1 gb nvdia gt525m ekran kartı - i7 işlemci - 500 gb hard disk var ve ben windows 7 professional 64 bit kurdum. ancak istediğim performansı vermiyor bilgisayarım uygun işletim sistemi değil mi diye düşünmeye başladım. bu işten anlayanlar söyleyebilirler mi en uygun işletim sistemi bilgisayarım için hangisi ? veya kurduğum işletim sistemi cd si mi sorunlu ? sistem derecelendirmesi 4.7
Dell İnspiron 5110 Uygun İşletim Sistemi Hangisi ?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
308 mesaj
Windows 8 64 Bıt senin makineye daha uygun ...driverlarıda war bence hemen denemelisin...Kullandığın sistemden daha hızlı ve stabil çalışır...
http://www.dell.com/support/driv ... /inspiron-15r-n5110 (Driverların burda)
Kullandığın programlardan kasabilir işletim sistemine bağlamamak gerekir Win8e de geçsen Programları yükleyip Birkaç hafta sonra aynı duruma gelecek.
Yazılımsal temizlik yapmanız lazım. Sevmediğim programları kullanırsanız daha da yavaşlaycak ilerleyen zamanlarda.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
308 mesaj
windows 8 pro atıcam ama crack'i henüz çıkmadı o yüzden beklemedeyim. ve birçok oyun da windows 8 de sıkıntı yaşatıyormuş diye duydum. bir süre sonra oyunu kapatıyormuş, veya daha çok ısınma sorunu veriyormuşoyunlarla aram yoktur hatta hiç sewmem ama benim bi arkadaş bildiğin oyun hastası...piyasada bitirmediği oyun kalmadı diyebilirim...bugün itibarıyla oda windows 8'e geçti...
yazdığınız ısınma sorunu hurafe:) öyle bişi yok:) Etkinleştirme de Mevcut...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221000) ~ 21 Mayıs 2013 23:30