Packard bell duyduğum kadarıyla gayet güzelmiş . Ama Hp Daha kaliteli bir marka. Ve Hp genellikle okul ve iş için tercih ediliyor. Hp al önerdiğim Hp yi seni çok güzel idare eder zaten i5 çok güzel ve ekran kartıda hakikatli
Dell mi Samsung mu? Asus mu?
- 1
- 2
Laptopun kralı Dell dir. Boşuna değil dünyada en çok satan hemde açık ara marka Dell olması. Ondan sonra Asus gelir. Türkiye de ise HP ve Toshiba çok satıyor. Haketmediği halde. Sony ye gelince laptopları iyi ama fiyatları kazık. Sırf adı marka diye aynı özellikteki laptopları fahiş fiyatla iteliyorlar millete. Sonuçta kasa ve işçilik hariç diğer tüm parçalar aynı laptoplarda. Kalite sağlamlık fiyat performans kriterlerini gözönüne alınca Dell veya Asus. Başka tanımam.
Laptop denince sıralama şöyledir;
0-Mac (kalitesi başka fiyatı başka alıcıları da bambaşka)
1-Sony (Kalitesi ve Güveni var ama karşılığı fiyatı)
2-Hp (Daha alt kitlelere hitap eden bir laptop kaliteli ve sağlam e tabi fiyatı da olacak:)
3-Samsung, Asus, Lenovo, (herbirinin üç aşağı beş yukarı kalitesi aynı fiyatları da yakın)
4-Dell (bazen kalite olarak sony ve hp ye kafa tutan bir marka alt modellerde ucuzlarında kalite ve sağlamlık aramamak gerek)
5-Casper, Exper, .... (kalitesi belli olan, halk tarafından çok sevilen, fiyatları gayet uygun, çok çabuk bozulan, servislerinin insanları çileden çıkartan markalar)
-------------------------------------------------------------------
şimdi ve herzaman dediğim laptop alırken işlemci, ram, ekran kartı olduğu kadar monitörün de farkı çok çok büyüktür. Bir laptop almaya kalktınız LED ekran 1330x1280 özellikleri şu şu diyelim 1600 tl, birde aynı özellikleri olan lcd ye bakıyorsunuz fiyatı 2000tl sizce bunda bir yanlışlık yok mu?
neden yeni sistem olan led ekranlı 1600 tl iken eskisi ve özellikleri aynı olan lcd 2000 tl ????????? hiç bunu merak etmediniz mi?
Evet etmeyenlerin hepsi bakabilir laptoplarına Çözünürlükleri 1300 bilmem kaçı geçmeyecek evet diyen sizler kazıklandınız :) Belkide çözünürlüğün önemini bilmediğiniz için .... ama yeni alacaklara tavsiyem 1600x1050 den düşük çözünürlüklü laptop almayın ....
Laptopun kralı Dell dir. Boşuna değil dünyada en çok satan hemde açık ara marka Dell olması. Ondan sonra Asus gelir. Türkiye de ise HP ve Toshiba çok satıyor. Haketmediği halde. Sony ye gelince laptopları iyi ama fiyatları kazık. Sırf adı marka diye aynı özellikteki laptopları fahiş fiyatla iteliyorlar millete. Sonuçta kasa ve işçilik hariç diğer tüm parçalar aynı laptoplarda. Kalite sağlamlık fiyat performans kriterlerini gözönüne alınca Dell veya Asus. Başka tanımam.Arkadaşa katılıyorum ya Dell yada Asus gerisi hikaye.
Dell hiç kullanmadım. Kalitede 1. olan iki marka var: SONY ve Asus... Hp takip ediyor onları.. Casperi çok seviyolar diyorsunuz da yazın googleye yada chip de arayın sorunları olan leptopların çoğu casper... Caspera aldanmayın
Arkadaşım sana konuyu açtığın anda cevabı verdim . Sen araştırmaya devam et . Ben 25 inde yani yarın siparişi veriyorum . Sanada sonuna kadar öneriyorum . Çok şık çok kaliteli 1470 liralık Sony Vaio alıyorum . HD5650 ekran karı i3 ile birlilte 6.1 puan alıyor windowstan :) . Hp önermişler ben öğrenci yurdunda kalıyorum ,3-4 arkadaşım kullanıyor hepside çok ısındığını öylüyor kendim de şahit oldum counter oynarken alev alev yanıyor pc :)
ben esnaf arkadaşımdan 1400 e alacağım . internette en uygun 1470 e var . Sony Eurasia garantili link :
http://www.rakipsizfiyat.com/?ca ... Id=110&itemId=21426
- 1
- 2