İki yıl önce almış olduğum bilgisayarımı notebook almak istediğimden dolayı satıyorum. Dell veya Apple marka notebook takas tekliflerinde bulunabilirsiniz. Bilgisayarın özellikleri:
İşlemci: İntel i7 920 2.67GHz
Anakart: Dell 435mt 1 pci'e çıkışı 6 RAM slotu, DDR3 1066 mhz 1366 socket İntel destekli
RAM: 6 GB DDR3
Ekran Kartı: XFX Ati Radeon 6870 DDR5 Çift Fanlı (2 Yıl Garantili, Kutulu)
Hard Disk: 600 GB HDD ve Intel 80 GB SSD (2 Yıl Garantili, Kutulu)
İşletim sistemi: Orjinal Windows 7 Professional, Windows 8 Deneme Surumu yuklu (isteyene orjinal Vista Home Premium DVD'si verebilirim)
USB: 8 tane
DVD Okuyucu yazıcı: 1 tane
Güç Kaynağı: Akasa 600 Watt (2 Yıl garantili, Kutulu)
Ayrica: AirTies WiFi USB, Windows Vista ve 7 Urun Anahtari, Dell Drivers CD'si veriyorum. Dell marka kavye ve fare de fiyata dahil. Bilgisayarda 4 tane orjinal oyun da yuklu. (WiFi 2 Yıl garantili, CD'lerde herhangi bir çizik yok, Oyunlar GFWL, Steam ve Originden yüklenmiştir.) Norton Internet Security 2012 5 ay gecerli Urun Anahtari.
(Oyunlar ve Isletim sistemi SSD'ye yuklenmistir, HDD bostur) *******************************************************************************************************************
Kasaya istediğim fiyat 2400 TL.
Ayrıca monitör almak isteyenler icin Brilliance 190 CW Monitör var. Onun fiyatı da 150 TL.
Not: Kargo fiyati benden.
Istege gore ucret karsiligi 1 yillik Dell PC Garantisi yapabilirim. Ayrica bilgisayarda sıkıntı yasarsaniz Dell Destek Hattini ucretsiz olarak arayabilirsiniz.
Isteyene 2 ay taksit yapabilirim. (1200-1200 TL)