arkadaşlar ben fifa 2008 demo indirdim ve bilgisayarımda sorunsuz çalıştı.şimdi full fifa2008 alıp kursam oyunu çalışırmı.yani bi oyunun demosu bir bilgisayarda çalışırsa gerçek oyunda çalışırmı tşkler
demo ve gerçek oyun arasındaki fark
Şöyle cevap veriyim..
Fifa oynama..
PES 2008 oyna..
Soruya da cevap veriyim bari..
Fifa'nın demosu büyük ihtimal 640*480 olarak çalışıyor..
Yani bu çözünürlükte onboard ekran kartı bile oyunu açar..
Bu şekilde karşılaştırma yapana kadar sistemin ile oyunun gerektirdiği minimum sistemi karşılaştırırsın olur biter..
Ama büyük ihtimal çalışacaktır.. Eğer çalışmayı en düşük grafik detayları olarak düşünürsen %100 çalışacaktır..
Ama baştan dediğim gibi en gerçekçi, en iyi oynanabilirliğe sahip bir futbol oyunu varken gidip atari oyunu oynama..
CU_GS7Şöyle cevap veriyim..gerçekten fifa çıktıgından beri fifa oynuyordum ama yinede sen bilirsin...fifa dan pes e geçenler çogunlukla pes te kalır....hem sanırım ki pes2008 pc de çıkan ilk next-gen oyunlarndan biriymiş...saygılar
Fifa oynama..
PES 2008 oyna..Soruya da cevap veriyim bari..
Bu şekilde karşılaştırma yapana kadar sistemin ile oyunun gerektirdiği minimum sistemi karşılaştırırsın olur biter..
Ama büyük ihtimal çalışacaktır.. Eğer çalışmayı en düşük grafik detayları olarak düşünürsen %100 çalışacaktır..
Ama baştan dediğim gibi en gerçekçi, en iyi oynanabilirliğe sahip bir futbol oyunu varken gidip atari oyunu oynama..
CU_GS7Şöyle cevap veriyim..kesinlikle katılıyorum sana bravo
Fifa oynama..
beter1072ben PES i şahsen sevmiyorum ama bu düşmanlığım şundan akynaklanıyor PES aynı atari oyunu gibi nedenCU_GS7Şöyle cevap veriyim..kesinlikle katılıyorum sana
Fifa oynama..
Pes05 oynarken resmen pla.... ile aynı ekran kalitesi ve özellikleri var
hıı ama pes6 oynadım sonrasını bilmem çünkü ben genellikle COD serisi NFS serisi oynarım bi HLAma arkadaşa söyleyeceğim şey şu
"demo almak bir hatadır hıı çok iyi bir oyun tamam ama b**tan bi oyun için demo kurma çünkü PC den kaldırsan bile pislikleri aynı *** gibi kalır *** ın kokusu onun pisliği dosyası varsa virüsü
ne **** 'sı ya.. Düzgün yazsana XxXDaRKoXxX arkadaşım..
Ayrıca PES değil fifa atari oyunu..
PES'teki oyun kurma ve taktik (formation) çeşitliliği henüz tam anlamıyla fifa'da yok.. İşte bu yüzdendir ki PES'in oynanabilirliği her zaman fifa'dan daha iyi olmuştur..
Oynayamayan, alışamayan, kolaya kaçan kötü diyordur o ayrı..