birkaç aydır dergiden bir karton çıkıyor nedeni nedir maliyeti yükseltmekmi acaba nedir ne işe yarar ben mi gözden kaçırdım ne işe yaradığını?
dergiden çıkan karton
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Derginin yanında verilen dvdnin içinde ne olduğunu gösteriyor.
1 dvd korunması 2 derginin ezilip yıpranmasını önlemek 3 konulan yerde dik konulacaksa dergide bozulma olmasını en aza indirmek....
dvd korunması olaynı anlamadım??? Zaten dvd kendi kutusunun içinde.
mystical93Derginin yanında verilen dvdnin içinde ne olduğunu gösteriyor.deginin üstündede yazıyor bide dergi ezilse ne olacak
Merhaba arkadaşlar,
Çok ilginç bir konuya takılmışsınız :D Önce şunu söyleyeyim. Kartonun siz okurlarımıza yansıyan ek bir maliyeti yok. Yani karton olsa da dergi fiyatı aynı olacak olmasa da. O kartonun amacı DVD içeriğin çok daha iyi bir şekilde siz okurlarımıza aktarılmasıdır. CHIP DVD'lerinde yer alan eğitimler ve tam sürümler küçücük kutulara sığdırılamayacak kadar çok kapsamlı ve detaylı. Bunları sizler için özel antlaşmalar ile hazırlıyoruz. Dolayısıyla en iyi şekilde size anlatmamız gerekiyor. Para verip alacağınız derginin içinde ne olacağını detaylı olarak öğrenmek herkesin hakkıdır. :)