Dergim elime ulaşmadı-2

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
TuncaBozkurt
20-08-2008, 16:05   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj

Aynı konu başlığı ile 2 gün önce (18 Ağustos 2008) abone@doganburda.com'a CHIP Online'a kayıtlı mail adresimden şu maili yolladım(Bazı bilgileri güvenlik gereği sansürledim.-T.B.):

Merhaba. Babam Mehmet Ali Bozkurt'un *** tarihli *** seri numaralı fatura ile 2008 Ocak'tan itibaren CHIP dergisi aboneliği başladı. Dergilerim Mayıs 2008'e kadar sorunsuz elime ulaştı. Fakat Mayıs 2008'de elime ulaşmadı. Bu konuda abone@doganburda.com mail adresine *** mail adresimden 20 Mayıs ve 30 Mayıs 2008 tarihlerinde 2 mail yolladım. Bir cevap çıkmayınca https://www.chip.com.tr/forum/Dergim-elime-ulasmadi_t58428.html konusunu açtım. Konuda Asu Bozyayla'nın isteği üzerine abozyayla@doganburda.com mail adresine abonenin adını içeren bir mail daha yolladım. Asu Bozyayla'ya mail gönderdiğim gün veya bir gün önce(tam olarak hatırlamıyorum) Mayıs sayısı elime ulaşmamışken Haziran sayısı geldi. Mailimde bunu da belirttim. Fakat Asu Bozyayla'dan da herhangi bir cevap alamadım. Mayıs'tan sonra Haziran ve Temmuz sayıları elime sorunsuz ulaştı. Fakat Ağustos'un 18'i olmasına rağmen Ağustos sayısı elime ulaşmadı. Bu konuda Ağustos'un ilk haftası birkaç kez Yurtiçi Kargo İdealtepe şubesi ile irtibata geçtim. Ve bana dergimin onlara ulaşmadığını söylediler.

Şunu merak ediyorum: Dergideki abone formunun üzerinde "Yurtiçi Kargo ile imza karşılığı teslim edilecektir" cümlesi Mayıs ayında yerine gelmedi. Zaten Mayıs sayısını unuttum ben. Fakat bir sene içerisinde 2 kez bu tür bir aksilik yaşanması sizce de benim CHIP dergisine olan güvenimi sarsmaz mı?

Lütfen en kısa zamanda bu mailime cevap olarak bir şeyler yazın. Bir müşterinizi kaybetmek üzeresiniz çünkü.

İyi çalışmalar.

Tunca Bozkurt

NOT: Abone ismi: ***
Adres: ***

"Artık bu mailden sonra cevap yazarlar" diye düşünürken bir de baktım ki 2 gün geçmesine karşın hala bir cevap yok. Artık başka yere de mail yollamakla uğraşmak istemiyorum. Yolladığım mail üzerinden gerekli işler halledilebilir. Eğer o mailde bulunmayan bir bilgi gerekiyorsa onu iletebilirim.

En azından burada bir cevap bekliyorum.

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 20 Ağustos 2008 16:22