arkadaşlar bu sene inşallah öss sınavına gireceğim benmim okul anadolu teknik olduğu için hergün 10 ders dershane bir çalışma programı dağıttı ve bunu doldurun dedi bende doldurdum sizce bu program iyimidr bu arada sayısal öğrencisiyim hem ygs hem lys1 ve lys 2 sınavlarıan gireceğim
ders çalışma programları
Valla ben bilmemde ben hiç programılı çalışmadım hayatımda ama öss ye gireceğim zamanlar hatırlıyorum günde 12 saat hiç durmadan çalıştığım olmıştur açıkçası hep hocA Program verirdi hepsini yırtardım(Not:Tabi ki sen kesinlikle böyle salak bir şeyi yapma benim gibi).
Diğer yandan senin yapacağın ilk iş neti kestireceksin yoksa zor bu iş ,istediğin puanıda alamayabilirsiin,Kesin kestir derim neti demedi deme.
Valahi ben kasayı toptan dolaba kaldırmıştım.Babam felan şok olmuştu ozamanlar :) irade meselesi.net falan yoktu bende sürekli pes oynardım.Haliyle derse zaman kalmazdı.engel olamıyordum kendime.Sora canıma tak etti.Kaldırdım 1 sene bilgisayarı.Merak etme bilgisayarsızda yaşanılabiliyor:) International in de dediği gibi kendine engel olamıyorsan kapattır neti, oda olmadı benim gibi yap.E sonunda sen kazancaksın.Ha birde "hele bir kapağı atayımda" düşüncesiyle çalışma.Üniversiteye kapak atınca falan bitmiyor iş.Esas ozaman başlıyor.Demek istediğim umarım iyi bir yeri kazanırsın ve "ulen bumuydu " dersin.
çevremde ki teknik lise mezunları şuanda üni okuyor..inşallah kazanırsın ne diyeyim...