bunun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef yedeklerini alıp temiz bir format çekmeyi düşünebilirsin ama bakalım diğer arkadaşlar bu konu hakkında bir şey söyleyeceklermi.
desktop üzerinde silemediğim pencere
- 1
- 2
format çok zor geliyor valla :)
son çare olarak bunu düşüneceksin artık.
Teşekkürler gerçekten, zahmet verdim sana da. Bakalım belki başka bir arkadaş cevap verir. Yine de 1-2 gün bekleyeceğim format için.
Formatlık bir durum yok arkadaşım. İlk önce şu resimdeki Kasper'ın sağında ve solunda simgesi bulunanların ne olduğunu bir açıkla. Resimden pek seçemedim.
Resim sorununa gelince;
Masaüstünde boş bir alana sağ tıkla ve özelliklere gir. Daha sonra masaüstü> masaüstünü özelleştir>Web alanına gel. Orada gördüğün herşeyi kaldır.
Ardından Temalar menüsüne gel, Tema yazan yerden Windows XP yi seç ve uygula. Masa üstü değişmiş ve düzelmiş olması lazım. Düzelmediyse Hijackthis logunu paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
özelliklere girdiğimde sadece Themes, Screensaver, Appearance ve Settings sekmeleri var. masaüstü özelleştirme nerede? Kaspersky ikonunun yanındakiler yahoo weather witch ve Incd. İkisi de daha önce yüklüydü bilgisayarımda.
numanbhttp://s7.gladiatus.net/game/c.php?uid=bu link bu konuda ne alaka şimdi?
coskuonbasözelliklere girdiğimde sadece Themes, Screensaver, Appearance ve Settings sekmeleri var. masaüstü özelleştirme nerede? Kaspersky ikonunun yanındakiler yahoo weather witch ve Incd. İkisi de daha önce yüklüydü bilgisayarımda.
Eee bende neden masaüstü sekmesi yok?
bilemeyeceğim neden olmadığını arkadaşım benim xp home edition belki ondandır.
Eve gidince bir deneyeyim. Umarım büyük bir sorun değildir de 1-2 ayarla düzeltebileyim.
- 1
- 2