Dev etkinlikte hangi şirket, ne tanıtacak?

CHIP Online
12-08-2012, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yaklaşan dev teknoloji etkinliği IFA, hangi şirketin hangi yeni ürünlerine sahne olacak?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/dev ... anitacak_35297.html

Resimlerle: Computex'de tanıtılan tabletler ve fazlası

Elektronik cihaz dünyasının kalbi 29 Ağustos'tan itibaren Berlin'deki IFA 2012 fuarında atacak. Etkinlik Sony, Microsoft, Samsung gibi teknoloji devlerinin yepyeni cihazlarına ve fazlasına sahne olacak. Etkinlikte nelerin tanıtılacağı, başlayacağı güne kadar açıklanmayacak, ancak ipuçlarını takip ederek şimdiden bazı tahminlerde bulunmak mümkün. İşte 11 teknoloji devinin IFA 2012'de bizlere sunmasını beklediğimiz yeni ürünler, yenilikler.


Sony


Etkinlikte Sony'nin kendi ismini taşıyan yeni bir Xperia serisi ile karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Mint kod adıyla tanınan çift çekirdekli, 4.3 inç HD ekranlı Sony Xperia T'nin tanıtılmasına hemen hemen kesin gözüyle bakılıyor. Şirketin bizlere yeni bir Sony Xperia Tablet hazırlamış olma ihtimali de var.


Samsung


Samsung'ın IFA 2012'de düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde uzun zamandır dedikodusu yapılan Galaxy Note 2'yi tanıtması bekleniyor. Samsung, yeni lüks TV'lerini IFA'da tanıtacağına dair ipuçlarını da vermişti. Laptop'larda ise Samsung'un Mayıs ayında Computex'de tanıttığı Ultra Convertible ve Samsung Ultra Touch'ın geri dönmesini bekliyoruz.


Tüm Konu: Dev etkinlikte hangi şirket, ne tanıtacak?

Resimlerle: Computex'de tanıtılan tabletler ve fazlası

Kaynak: www.chip.com.tr