Arkadaşlar oyunu oynuyorum fakat mission 11 de takıldım
O morlu asansörle yukarı çıkıp yaratıkları geçtikten sonra tutunarak atlamak için mavi şeyler çıkıyor onlara tutunuyorum fakat karşıdaki duvara ulaşmıyor air-hike lazımmış onu da aldım fakat onunla havadayken zıplayamıyorum.
tam sonuncu maviye tutundum air-hike a basıyorum ama havda zıplamıyor direk düşüyor...
özel bi tuşla birlikte mi basmak lazım air-hike la havada zıplamak için?
bir türlü çözemedim ....yardım ederseniz sevinirim...
Devil May Cry 4 / Acill yardım!!!!
teşekkürler fakat denedim ama olmuyo bölümün çözümünü izledim hangi tuşlara bastığı bilsem zaten gerisi kolay air-hike la havada zıplayamıyorum benim sorunum bu
Hadi ya :D
Çok güzel oyundur :D epey sevdim bende aslında yeni başladım :D
eğer hala elindeyse oyun tekrar kurmayı dene belki düzelir. bu tür oyunları seviyorsan denemeni tavsiye ederim :)
Güzel oyun ve sevdiğim tipte bir oyun denilebilir ama daha önceki oyunları oynamadığım için skill açma konusunda biraz zorluk çektim aynı zamanda. Onun dışında save probleminin nedenini anlamadım oyundayken savelendi diyordu ve hemen load yaparsam oluyordu. Ama sonra çıktım girdim gitmiş. :D
:D şanssızlık
ama bende bu gidişle o bölümü çözmezsem çıldıracam fena taktım oyuna :D
yaa arkadaşlar bilen yok mu :S ??
Oyunu 2 kez bitirdim ama dediğin yeri hatırlayamadım belki bi resim koysan daha fazla yardım alabilirsin... Bu arada avatarın Rammstein mı?
Evet avatarım rammstein.
resmi yok ama videosunu koyıyım http://www.youtube.com/watch?v=ctnx-Ipi86I
7.15 -8.25 arası bölüm
Havadayken zıplama tuşuna basınca olmuyor mu? Şeye bak skilllerin olduğu bi menü var, ordan hangi skill hangi tuşlar yazar. İngilizce anlatır ama anlarsın. Anlamazsan da yaz buraya. Ama o hareketin o kadar karışık bi tuş kombinasyonu olduğunu sanmıyorum. Oyun yüklü olsaydı bakardım...
K harfide, havada basınca olmuyor:S havada zıplamadığı için karşıya geçemiyorum :S