Sistemim 8gb ram 512 mb ati radeonekran kartı,intel core 2 due
2.4 işlemci.Bu sistemle bu oyunu çalıştırabilirmiyim? Diğer forumlarda çoğu kişinin bu oyunu çalıştıramadığı söyleniyor.Yaklaşık benim sistemime yakın...Yanıtlarınızı bekliyorum.
Devil May Cry 4
büyük ihtimalle oynarsın:D benim sistem e6600, x1950pro, 2gb 667, rahat bir şekilde oynuyordum. bölümünün bir yerinde şatodan yaratık atlarken, oyundan çıkıyor. bu konuda da bilgisi olan varsa lütfen beni de bilgilendirsin.
Stranglehold,Crysis,Assassin's Creed gibi oyunları yüksek çözünürlükte rahatlıkla oynadım,herhalde bu oyun da çalışır.
dmc4 o kadar da yüksek sistem istemez
tek çekirdek p4 1gb ram ve 256ekran kartı yeter
sen full detay oynarsın
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
bu adresteki test sistemiyle bu ve daha fazla oyun için sistemini test edebilir ve oynanabilirliğini ölçebilirsin.
devil may cry nasıl kuruluyor? ben bir siteden indirdim tüm dosyalarını kurmaya çalışınca dosyaları çıkartıyor benim indirdiklerimi siliyor ondan sonra ne yapacam ?
pofuduk ayıdevil may cry nasıl kuruluyor? ben bir siteden indirdim tüm dosyalarını kurmaya çalışınca dosyaları çıkartıyor benim indirdiklerimi siliyor ondan sonra ne yapacam ?kopya oyunlara yardım edemeyiz!bu forumda illlegal paylaşım yasaktır.
pofuduk ayıdevil may cry nasıl kuruluyor? ben bir siteden indirdim tüm dosyalarını kurmaya çalışınca dosyaları çıkartıyor benim indirdiklerimi siliyor ondan sonra ne yapacam ?İnternetten illegal yolla indirilen ve büyük boyutlu oyunların ne kadarı doğru düzgün çalışıyorki zaten.