Eski güünlerin anısına yeniden oynuyordum.Paladinle başladım neyse nightmare deyim şu böcüklerin olduğu yerdeyim yeraltı mağarası abi son bölümü büüyüük böcüğün olduğu yer karakterim biraz ilerliyor sonra gelen yaratıkların isimleri görünmüyor ve doğal olarakda ne zeal işliyor nede vengeance anlayın yani bir tüürlü anlıyamadım hatta bazen gate açtığımda gate bile giremiyorum yazısı görünmüyor bu arada monitörüm samsung 957 mb acaba magic brightness lamı ilgili dedim ne olur yardım edin.Bu arada necromancerda açtım skilleri neye veriyim şimdiden teşekkürler.
Diablo 2 hayatımı yedi...
- 1
- 2
bu hatalar hiç başıma gelmemişti, ilginç. Sana şu konuda yardımcı olayım: Necromancer ile oynuyorsan iskelet artırımına gitme, golemlere yönel. Golemleri geliştirdikçe gücüne güç katacaksın. Başka skiller var daha ama oynamayalı o kadar çok oldu ki!
elvis teşekkür ederim valla paladini 29 levelda bıraktım clay goleme veriyorum skilleri bu arada bir kısmınıda bekletiyorum skilleri iron golem falan yapmak için bu arada abi ben sana diğer büyüleri yazsam bana hangilerine yüklenmem konusunda yardımcı olabilirmisin saol genede...
elbette elimden gelen yardımı yaparım sana ancak söyleyeceklerim benim kişisel düşüncelerim yani sonra darılmaca yok! ne zaman istersen söyle, tabii hatırladığım kadarıyla yardımcı olabilirim sana ne de olsa aradan çok uzun zaman geçti. :=)
Bana göre en iyi karakter Soysırs okunuşu böyleydi herhalde tam hatırlamıorum
Ben şu diablo oyununu bir türlü sevemedim ya neden ki?
Elvis abi en kısa zamanda sana büyüleri yazıcam bu arada ben eve adsl bağlatmaya çalışıyorum maaşı alabilsem bi sonra sana gereken bilgileri aktarırım şu an işteyim bu arada her şey için saoll
yaw nightmare en son zorluk seviyesimiydi? bende uzun zamandir oynamiyorum
ancak en son karakterim iki zorluk seviyesini bitirmis nightmare ( en zoru adini unuttum) lvl 56 olarak ilk act den baslamistim. Ancak son act asiri kasisdi bende biraktim. Necro da daha cok korku ve adamlari kaciran türü büyüler isine yarar. Ayrica golemlede hepsini alirsin.
bir zamanlar fanı olduğum bir oyun. Hey gidi. Tabi zamanı çoktan geçti ama bazı arkadaşlar anılarını tazelemek istiyorlar, saygı duyarım. Sordukları zaman da bildiğim kadarıyla yardım ediyorum. Ayrıca zorluk seviyesinin en kıdemlisi HELL di. Nightmare 2. zorluk sayılır. Nightmare de öldüğünde experience sayın düşüyor ve bu çok kötü tabi, tam lvl atlayacakken 10 kere ölmen bir canavara lvl ın başına gitmene neden olabiliyordu. Hell ise armorların -100 e kadar düştüğü en basit canavarın bile birer son karşılaşılan yaratık kadar güçlü olduğu aşikar. Hatırladım şimdi bunları. Ama ben zaten nightmareden sonra bıraktım çünkü benim için daha fazla oynamak gereksizdi. Ama unutmadığım oyunların başında Diablo başı çekiyor tabi bu da bir gerçek. Sonra Sacred çıktı bilmem duyanınız var mı? Diablo'dan birçok iyi yönü olmasına rağmen (zamana göre tabi) diablo'da olmayan birçok eksiklik ve hata da bu oyunda bizleribekliyor, ama sacred oynarken ben zevk aldım, size de tavsiye ederim.
Arkadaşım sacreda başladı pekde memnun ama diablodan sonra çıkan bütün rpg ler gibi oda diablonun etkisinde kalmış bu arada elvis blood golem ıron golem var bunlaradan hangisine vermem lazım birde ıron maiden diye bir büyü var attığın zaman sana yada klanındaki elemanlara biri vurduğunda enerjisi azalıyor ona vermem uygun olurmu birde strenghe fazla vermiyorum manaya yüklendim dextritiyi de pek önemsemedim ama benim elemanın yüksek armorlu kıyafetler giymesi uygunmu ne dersin şimdiden teşekkürler...
Ha elvis bu arada işten eve geldiğimde eşimle ilgilenmek yerine diabloya takılmam sebebiyle az daha boşanıyorduk ilginç bir anektot olur dedim yani ya evlenip bilgisayardan uzak durucan yada hiç evlenmeyip skillerine skil katıcan neyse kolay gelsin şimdiden saol...
alıntı:
Gönderen : Diablo50Nedir bu Diablo 2 arkadaşlar?
Diablo seninnle bu konuda konuşmuştuk nedir bu diablo saplantısımı diye mi soruyorsun yada bodoslama diablo nedir diyemi? Yani şu sonuca ulaşıyoruz nicki diablo olan biri 1) sıkı bir diablo fanatiğidir
2)garajında bir lamborghini diablo vardır Hangisi?
alıntı:
Gönderen : ElektrocuBana göre en iyi karakter Soysırs okunuşu böyleydi herhalde tam hatırlamıorum
Okunuşunu yazıyorum SORSIRIS AMMA komik geldi okuyunca ya....
iron golem ile blood golem arasında kaldıysan iron golem'e skill ver derim. Elbetteki iron olanı daha güçlü ancak dezavantajları da var. Mesela blood golemi dilediğin yerde oluşturabilirken, iron golem için bir 'item' gerekiyor, bu demirden yapılmış kılıç, bıçak, balta vs. olabilir. Yanında işe yaramayan böyle demir şeyler taşıyacaksın ve yere atıp iron golem yaratacaksın. Blood golemde ise blood golemin düşmandan darbe yemesi aynı zamanda senin de darbe yemen anlamına geliyor çünkü kan olarak bağlısınız. Buna da dikkat et derim. En rahatı fire golem herhalde böyle dertleri yok ama o da ileri seviyede tabi. Zırh olarak da istediğini ver. Strenght çok mühim değil ama sen yine de ver karakterine. Manaya ağırlık vermen iyi olur ne de olsa o da bir büyücü. Sen vitality e ne kadar versen de gücün çok artmayacaktır, sonuçta barbarian değil necromancer.
İkisi de değil safri kardeş.NFS4 oynarken Lamborghini DiabloSV'ye hasta olmuştum...Daha sonra sözlükten Diablo'nun anlamını öğrendim.İspanyolcada "şeytan" anlamına geliyordu.Bende oyunlarda ve internette bu nicki kullandım.
diablodan anlasılan kise bisey anlamıyor.necrosunu adamın yanlıs geliştirtiniz ben 42level necroyla yanımda 30 kişilik ordu vardı iskeletleri güçlendir30 kadar sonra goleme ver
alıntı:
Gönderen : Diablo50İkisi de değil safri kardeş.NFS4 oynarken Lamborghini DiabloSV'ye hasta olmuştum...Daha sonra sözlükten Diablo'nun anlamını öğrendim.İspanyolcada "şeytan" anlamına geliyordu.Bende oyunlarda ve internette bu nicki kullandım.
Eyvallah en azından rahatladım nickin nerden geldiğini öğrendim ya karnım tok sırtım pek artıkın diablo kardeş...yani şeytanla kardeş olmak biraz ürkütücü geldi ama neyse
alıntı:
Gönderen : elvis32iron golem ile blood golem arasında kaldıysan iron golem'e skill ver derim. Elbetteki iron olanı daha güçlü ancak dezavantajları da var. Mesela blood golemi dilediğin yerde oluşturabilirken, iron golem için bir 'item' gerekiyor, bu demirden yapılmış kılıç, bıçak, balta vs. olabilir. Yanında işe yaramayan böyle demir şeyler taşıyacaksın ve yere atıp iron golem yaratacaksın. Blood golemde ise blood golemin düşmandan darbe yemesi aynı zamanda senin de darbe yemen anlamına geliyor çünkü kan olarak bağlısınız. Buna da dikkat et derim. En rahatı fire golem herhalde böyle dertleri yok ama o da ileri seviyede tabi. Zırh olarak da istediğini ver. Strenght çok mühim değil ama sen yine de ver karakterine. Manaya ağırlık vermen iyi olur ne de olsa o da bir büyücü. Sen vitality e ne kadar versen de gücün çok artmayacaktır, sonuçta barbarian değil necromancer.
Elvis çok saol daha 17 leveldayım söylediklerini yapıcam grçekten yararlı oldu teşekkürler...
alıntı:
Gönderen : Canlasdiablodan anlasılan kise bisey anlamıyor.necrosunu adamın yanlıs geliştirtiniz ben 42level necroyla yanımda 30 kişilik ordu vardı iskeletleri güçlendir30 kadar sonra goleme ver
canlas yalnız birşey söylüüycem abi bazen iskelet miskelet çıkartıcam ayağına kendi enerjime bakmadan yamulduğum oldu yani düşünüyorumda eğer 30 eleman olursa ne halt edecem neyse genede saolasın...
Elvis dediğim gibi abi 3 tane iskelet 3 tane skeleton mage 1 tane de golemim var ve darbeyi vurana vurduğu kadarını geri döndüren ıron maiden büyüüye yüüklendim bütün verdiğin bilgiler için teşekkürler ilgilenen bütüün arkadaşlara saygılar...
- 1
- 2