Hepimiz cip te takılıyoruz hepimiz teknoloji meraklısıyız ama sadece bunları da yapmadığımızı düşünüyorum merak ettiğim ise yaptığınız diğer hobi ve sporlar mesala benim
Masa Tenisi
Tenis
Gitar Çalma
Öğrencilik(En sevmediğim hobimdir :D )
Hepimiz cip te takılıyoruz hepimiz teknoloji meraklısıyız ama sadece bunları da yapmadığımızı düşünüyorum merak ettiğim ise yaptığınız diğer hobi ve sporlar mesala benim
Masa Tenisi
Tenis
Gitar Çalma
Öğrencilik(En sevmediğim hobimdir :D )
futbol,motorsiklet,sinema,yüzme,balık avı,
birde arada macera olsun diye hatalıysam trafik'te trafik ekiplerinden kaçmak
kacma kesko tamponu yersin bide mazallah :D
benim habicanlar :D
pc-müzük-avlanmak-hayvanlarımla ilgilenmek falan filan :D.
kacma kesko tamponu yersin bide mazallah :DYok hacı motorsikleti eğer motorize ekip yoksa ekip arabası ile kovalayamıyor en fazla 50 veya 70 metre mesafe ile takip eder sıkıştıramaz varsayalım sıkıştırdı eğer motor takla atar sürücü ölür veya sakatlanırsa o polisler açığa alınır meslekten men edilir.... (Buda bize yarıyor)
benim habicanlar :D
pc-müzük-avlanmak-hayvanlarımla ilgilenmek falan filan :D.
Motorla kaçan bir kişiyi ancak yunuslar diye adlandırılan motorize polisler kovalar :DEkip arabası ile kovalaması için çok büyük suç işlemen gerek en aşağı 30 yıl ceza alacağın bir suç :)
Biz sadece sağdan solluyoruz arada çokmu. :DSon Düzenleme: Kapalı Hesap (218680) ~ 05 Ekim 2011 13:11
:D:D ahah solla gitsin ozaman :D bende varidi bi motor ama hiç binmedim cünki cortlıcaktı bizim ev ahalisi biniyodu dedim bu cortlıcak sölemedi demeyin abim şehre gittiydi bi geldi motor tarı yolda rahmetli heheh şahsen motordan pe hoslanmıyorum bisiklet iyidr bana yetiyor tabi bide yola cıkan coban köğekleri olmıcak :D
:D:D ahah solla gitsin ozaman :D bende varidi bi motor ama hiç binmedim cünki cortlıcaktı bizim ev ahalisi biniyodu dedim bu cortlıcak sölemedi demeyin abim şehre gittiydi bi geldi motor tarı yolda rahmetli heheh şahsen motordan pe hoslanmıyorum bisiklet iyidr bana yetiyor tabi bide yola cıkan coban köğekleri olmıcak :dostum bu köpeklerden illalllah ettim bi tane süs köpeği var köye giderim arada komşunun süs köpeği düşüyor peşime bi defasında geldi pacadan yakaladı :D gitmekte bilmiyor
süs köpekleride cok sert oluyo bizim burdakiler kangal bi köylü dayıyı sepetli motordan assagı cekti dsün nası bi yaratık :D tabi vurdular artık öldürmek için saldırıyo resmen ama gene köpek kaynıyo yol özellikle kısın arabasız mümkünatı yok gecilmiyor köpekleri sevrim tırsmam ama o yoldan arabasız gececek kadar degil :D.