bu testi nasıl yapıcaz peki
diğer sistemimi beğenmediniz peki bu sistem nasıl
- 1
- 2
anakart h55 eski çip set eski derken bunun üstüne bir sürü anakart çıktı max ram 8 gb olması lazım bunun yerine 16 gb destekli slı yada crosfire destekli anakart olsa daha iyi<<< ( peki benim anakartım zaten 16 gb ram e kadar destekliyor neden bilmeden konuşuyorsun)iyi günler .yorumunu bekliyorum2gb ddr3 1600 mhz ram iyi ancak cl kaç bu çok önemli << (cl9)
hdd dvd iyi ancak feel kasa önermem ben (powerları hakkında çok olumsuz yorumlar okudum)<< (ne gibi olumsuz yorumlar açıklarmısın nerden okudun duydun görmeden yorumlardan yola çıkarak böyle birşey diyorsun )
ekran kartı 9800gt artık alınmıyacak bir kart 200t o karta verileceğine gts 450 gibi dx11 kartları almak daha iyi yada gtx460 1gb şuan 310 tlye kadar düştü vatanda <<< (peki 9800 gt neden alınmaz bunu da açıklarmısın )
işlemci iyi i3 işlemciyi 120mm fan ile 4,40ghz ulaşan abilerim var i5 kadar performanslı kullanıyorlar
o yüzden sistem okadarda harika değil
arkadaşların önerdiği sistemler dört işlemci amd daha ucuz oluyor
senin işlemci
INTEL Core i3 540 210tlden başlıyor ama amd phenom x4 955 ise 250 tl 4 işlemci 40 tl daha pahalı oyüzden amd önerdik yok sistem cillop gibi hala diyorsan git al sonra pişman olursan :=)))) <<<< (AMD yi hayatta kullanmam sevmiyorum .İNTEL işlemci tercihim daima
- 1
- 2