ARKADAŞLAR BENDE MUSTEK MARKA DİG FOTO MAKİNASI VAR AMA WEB CAM OLARAK KULLANMAYA ÇALIŞTIĞIMDA ÇOK KARANLIK GÖRÜNTÜ VERİYOR GECE GÜNDÜZ NEDENİ NEDİR? İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
DİGİTAL FOTO MAKİNASINDA WEB-CAM OLAYI
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Öncelikle forumlarda büyük harfle yazmak bağırmak anlamındadır yazını küçük harf olarak düzeltirsen sevinirim.
Sorununa gelince ayarlarından biraz kurcalamyı dene kontras ayarınıda varsa bakabilirsin.
arkadaşım yazımın büyük yada küçük olması seni hiiiiç ilgilendirmez bence. okey? herkes kendi dalgasına baksın kendini admin falan sanma koç...
Noluyor kardeşim kimsenin kendini admin falan sandığı yok kardeşimiz sadece seni nazikçe uyarmış herkes kendi dalgasına bakarsa işimiz iş ...!!!
alıntı:
Gönderen : canerkaramanarkadaşım yazımın büyük yada küçük olması seni hiiiiç ilgilendirmez bence. okey? herkes kendi dalgasına baksın kendini admin falan sanma koç...
Üslubun forumda çok önemli insanlar seni yazılarınla tanıyor ve buna göre bir uslüp takınıyor sen böyle konuşursan sanada ona göre cevap gelir burda herkes kendini biliyor KOÇ...
arkadaşım sinirlerim bozuktu o yüzden yanlış davrandım özür dilerim. gel barış ilan edelim
barşın tabi yaa şöle güzel güzel... sizede bu yakışır..
Neyse dostum önemli değil olur böyle şeyler önemli olan zarardan çabuk dönmektir.
bu wen-cam olayına açıklık getirecek bir bilgili arkadaş arıyorum yokmudur?
abi arkadaşların dediği gibi contrast ayarlarını fln kurcala