arkadaşlar Yeni bir Full HD LCD televizyon aldım.Ve buna uygun birde uydu yayını almak istiyorum.Almamdaki asıl amaç Kanalları HD kalitesinde izlemek.
İki ürünüde pek araştıramadım.ve pek anlamadığım içinde sizlere danışmaş istedim.
Hangisi avantajlıdır sizce?
Şimdiden teşekkürler.
Digitürk mu Dsmart mı? yardım eder misiniz?
bence digitürk fiyatlarını bilemiyorum ama her ikisinide izleyebiliyorum an itibariyle digitürk'ün filmleri ve hd desteği daha iyi d smart'ın uydu cihazı bile çok çok kötü doğru düzgün menüsü bile yok
MGM VE MOVİEMAX VS. ÇOK GÜZEL FİLMLER VEİYOR BENİM CİHAZ HD DEĞİL AMA TV LCD OLUNCA ÖZELLİKLE LİG TV'DE ÇOK MUHTEŞEM GÖRÜNTÜ ALIYORUM HERKES ŞAŞIRIYOR
YETER Kİ AYARLARINI VS İYİ YAP KENDİNE GÖRE AYARLARSIN ZATEN
BEN DİGİTÜRK DERİM
http://www.digiturkplus.com.tr/sayfa.aspx?page=21
bak bunları buldum mesela ama tabi tam bilgi için kendin araştırmalısın türkiye'de hd yayına tam olarak hazırlık olmadığından kanal sayısı az diye düşünüyorum....
Eğer Discovery'yi seviyosan Dsmart almalısın çok gzel programlar var hd olarak Discovery channel izleyebilrisin.
Ayrıca yeni çıkacak bişey var TTNet çalışan bi arakdaşım beni beta üyesi yaptı ''IPTV'' diye bişey internet protocol television.Bunda HD desteği var ve Çoğu dünya kanalı var ve artmaya devam edecek.Görüntü diğer uydu alıcılarına göre 7-8 Saniye daha geç geliyor.
Bu IPTV'nin alıcısı çok küçük, netbook kadar ve bu IPTV'yi kurarken san bi modem veriyorlar (paralı mı bilmiyorum bana bedava geldi) çok kaliteli alanı baya geni bi airties modem tr'de şuan yok.Yani IPTV'yide bekle derim süper bişey olacağa benziyor...