mrb arkadaşlar 250-300tl civarlarında dijital fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.kaliteli foto çeken ve video kaydedebilen bi makina arıyorum.genel olarak gündüz kullanacağım ve amatör olarak yani.manzarada çekmeyi severim yani çekimlerim arasında bol bol olur :) bi arkadaşımızın dediği gibi böceği net bi şekilde şekebilecek makroya sahipken ama gözününe kadar çekmesede olur :D bu konuda pek bilgim olmadığından beklemtilerimi biraz doğal anlatayım dedim :) evet arkadaşlar kullandığınız yukardaki fiyatlar çerçevesinde olan kullanuşlı ve kaliteli dijital fotoğraf makinaları önerilerinizi bekliyorum.almadan önce bide uzmanına,tecrübe sahiplerine sorayım dedim,şimdiden teşekkürler...
dijital fotoğraf makinası alacam ama hangisi?
Bahs ettiğiniz aralıkta birkaç makina incelersek CANON COOLPIX-S2500-SLV öncelikli tavsiyemdir.
Marka çeşitliliğine bakarsak OLYMPUS FE-4040 , KODAK M552-S , SAMSUNG ES-75-SILVER , CASIO EXILIM-EX-ZS5 ve son olarak PENTAX Optıo H90 ürünlerini tavsiye edebilirim.
Bütçe durumuna göre CANON ya da PENTAX'ı tavsiye ederim.
nikon s serisi de fena değildir. çektiğim bazı fotoğraflar dslr kullananları kıskandırmıştı.
ODAK M552-S güzel gözüküyor :) yanlız li -on pil kullanıyor bunu birçok fotoğraf makinası kullanıyor ama işte li-on piller için 1-2 senede performansları baya bi düşüyor diyorlar ve fiyatlarıda baya bi varmış.:( bide bittiğinde aa leri her yerde bulunabilir olduğu...burda yeni bir soru doğuyor fotoğraf makinalrı li on pilli mi olmalı aa pil mi olmalı??bide şu makina nasıdır SONY CYBERSHOT W520 SİYAH DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ?
arkadaşlar ben de araştıryorum
özellikle kullananlardan yorum ve öneri bekliyorum
arkadaşım ben şöyle bikaçtane buldum
Kodak EasyShare M552
SONY CYBERSHOT W520 SİYAH DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
Kodak Easyshare M575 14MP 5x Optik Zoom 3" LCD Ekranlı Dijital Fotoğraf Makinesi (Kırmızı)
Casio Exilim EX-Z800 14.1MP 4x Optik Zoom 2.7" LCD Ekranlı Dijital Fotoğraf Makinesi (Gümüş)
ama hangisi daha uygun ve kalitelidir hangisi tercih edilmelidir bilemiyorum.
arkadaşlar bunlardan hangisini önerirsiniz yada aynı fiyatta olup bunlardan daha iyi önerbileceğiniz makina varmı??????????
üstad ben de bakınıyorum,
ben bir de diğer forumlara sorayım linki buraya atarım sen de takip edersin
burada üye sayısı az galiba bu bölüme
http://forum.donanimhaber.com/m_ ... y_//tm.htm#49849377
üstad bak burayı takip et bence. katılım daha fazla
teşekkürler arkadaşım orayıda inceliyeceğim
http://doctus.org/showthread.php?t=1242
inceleyin.
arkadaşım bence canon dijital fotoğraf makinalrına bak sadece ,gerçekten çok güze modelleri var !
arkadaşlar sonunda iki seçeneğe indirdim bunlardan
SONY CYBERSHOT W520 SİYAH DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
CANON POWERSHOT A2200 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
hangisini tercih etsem acaba?? bütçe 300-350