Dijital Fotoğraf Makinesi Öneriniz Nedir ?
Samsung s760:150 ytl
samsung s630:139 ytl
kodak c813 :169 ytl
bunlaradn hangisi güzel?
Yada başka bildiğiniz varmı???güzel
Dijital Fotoğraf Makinesi Öneriniz Nedir ?
bütçeni ne kadar zorlayabilirsin en son olarak? ona göre öneride bulunucam.
hem kodak hemde samsung fotoğraf makinalarını kullanmış biri olarak tavsiyem Canon veya Nikon
ama illada samsung veya kodak dersen samsung s760 tavsiye ederim...
bu arada teknosalarda Canonun kampayası var...
230 lira verip sony cybershot alman en iyisidir bence, sony cybershot 2 makinam var 2 si de tüm makinalara fark atar. kylie arkadaşımızın üstte link verdiği makinadan bahsediyorum.
alper_35 bende sony caybershot diyecem hemde t serisi ben kullanıyorum süper bişe ben de çok soruşdurdum araşdırdım sony den öte yol yok akrdeşim sen bilirsin ama ben t100 kullanıyorum hafif şık lion pilli şarzı içinde tek kelime süperrrrr
çok teşekkürler hepinize arkadaşlar ben bu sony yi çok beğendim hem şarjlı pilide var süper :) bunu alıcam 5-10 gün içinde :):)
şimdiden makinan hayırlı olsun arkadaşım.
tebrik ederim arkadaşım çok doğru seçim yaptın inşallah çok memnun kalacaksın şimdiden güle güle kullan hayırlı olsun
yaristanbultebrik ederim arkadaşım çok doğru seçim yaptın inşallah çok memnun kalacaksın şimdiden güle güle kullan hayırlıÇok Sağolasın ama senin gibi t100 alamıyozz işde napalım takılcaz artık bunla :):)
walla makineni seçmişin ama s630 umudu olanlar için flash oldukça yetersiz gece veya ev çekimlerinde basarılı grüntüler alamıyorsunuz. s7 serisi içinde bi aksi durum gece görüntüleri kompakt makineler için güzel sayılabilecek seviyede. ama video çekecekseniz gürültüleri fazla :S fotoğraf makinesi için sasmaz kalkmaz nikon veya canon un bu işte gerçek bir basarı sahipleri oldugunu unutmamak gerekir teknik olarak bir adım önde iki makine seçimim oluyor sanıyorum ilerde alacağım yeni makineler için
canon ve nikon markalarını sonuna kadar tavsiye ederim özellikle slr olanları profesyonel bir makına alacaksan bu markalardan şaşma erim ama fiyatları biraz pahalı
eğer başka almak isteyen varsa bunu deneyebilirler;
Sony DSC-W300
ORTALAMA 3.90 MB MEKAN VE IŞIK YERİNE GÖRE 4.40 MB GÖRDÜĞÜM OLDU ENSON