Arkadaşlar ben şu iki makine arasında karar veremedim sizce hangisini almalıyım ve neden ?
Sony Cybershot W310
Kodak M380
Arkadaşlar ben şu iki makine arasında karar veremedim sizce hangisini almalıyım ve neden ?
Sony Cybershot W310
Kodak M380
peki sony kadar kaliteli fotoğraflar çekebilir mi ? sony'in ismi var kalitesi kodağa göre tartışılmaz ama kodak M380 inde özellikleri daha cazip geliyor ikisinin arasında kaldım
fuji a235 öneririm fiyat açısındanda kalite açısından da çok uygun
yalnız ben pilli değil bataryalı bakıyorum
Sony markada fotoğrafçı ürünlerinde o kadar iyi değil bu zamana kadar tanıdığım bütün fotoğrafçı arkadaşlarımda sony makine görmedim Nikon Fujiflım kodak bu 3 ünden vaz geçmiyorlar kaliteli çekim için bu 3 markadan seçim yapın derim bütcenizi yazarsanız daha güzel makinalar göstererek yardımcı olabilirim.
maksimum 350 tl bi makine bakıyorum fakata dediğim gibi li-on bataryalı olması lazım.
arkadaşlar, fujifilm finepix j38 sizce nasıl ? onu almaya karar verdim
amatör bi kullanım için yani öyle ne çokda kötü bişey değil dimi
hayır, makineyi aldım :) sadece sizce nasıl bir makine sormak istedim
sağolun :) 350 tl sizce uygun mu :)
umarım beni pişman etmez bu makine
Fujiflım pişman etmez merak etme yeterki ayarlarını yap ortamını bul bak nasıl çekiyor makine hakkında yapmak istediğiniz veya yapamadığınız özellik varsa yardımcı olabilirim ilk günden makinayla uğraşıp format atmak zorunda kalma :):)
evet ama malesef makineyi almış bulunuyorum artık bundan sonra makine nasıl onu söyleyin ben memnunum :)