Dijital Reklamlar İle Satışlarınızı Arttırın.

sameddemirel
19-04-2016, 12:19   |  #1  
sameddemirel avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2016

Güncel istatistiklere göre ülkemizde internet kullanıcılarının %98'i merak ettiklerini Google'a soruyor. Nasıl yaparım, nereden alırım, doğrusu hangisidir sorularının sorulduğu bu mecrada Google'da tamamen kullanıcıyı yanıltmayacak doğru veriler oluşturarak güvenine güven katmaya devam ediyor.

Kullanıcılar bir ürün almaya karar verdiğinde detaylarını internetten araştırdıktan sonra alımı gerçekleştiriyor. Doğru ürüne karar veren kullanıcılar internette çok fazla fiyatı aynı anda görebildikleri için güvenilir e-ticaret sitelerinden satın alma işlemini gerçekleştiriyor. Google'da ilk sıralarda çıkan firmaların %80'i satın alma dönüşü sağlıyor çünkü başta çıkan firma en çok ziyaret edilen ve alış veriş yapılan firma şeklinde düşünülüyor, ki doğruluk payı çok yüksek.

Günümüzde reklamcılık anlayışı dijitale doğru hızlı bir şekilde yön almış durumda. Çünkü kullanıcılar tüm sorularının cevabını internette ararken firmalarda ölçülebilir ve raporlanabilir olduğu için Google Reklamlarını tercih ediyorlar. Mesad Works'te Google Reklamları konusunda uzmanlık sertifikalı ekibi ile web sitenizi ve ürünlerinizi, pazarı ile analiz ederek raporladıktan sonra size en uygun bütçeler ile kampanyalar oluşturuyor. Kampanya sürecini ve dönüşümleri takip ederek sizlere tüm detayları aktarıyor. Sizlerde reklam vermek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.