DİKKAT YARDIM LTF Paragon Drive Copy

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ozerozturk35
11-07-2005, 17:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Paragon DriveCopy programını yükledim, iki harddiskim vardı,
işletim sistemi olan 3 Gb olana format attım, gerekli programları yüükledikten sonra
İÇERİSİNDE ÇOK DEĞERLİ BİLGİLERİM OLAN 80 GB harddiskimin içerisine kopyasını alacağını sanarak işlemleri yaptım bu progaramla,
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

80 Gb  harddiskteki tüm bilgler uçtu, 80 gbharddiski 3 Gb görmeye başladı veeeeee
yıllardır emeklerim uçtu gittiiiiiiiiiii

Paragon un internet sayfasından e mailine ve CHİP dergisine mail atmama rağmen bir allahı kulu cevap vermedi

ne yaparak bilgimi kurtarabileceimi bilen varsa yardım etsin lütfen!

Ayrıca avukat olanınız varsa, chip dergisine yüklü bir tazminat davası açmak istiyorum, alınacak tazminatın %50 sini seve seve veririm
mailim
ozerozturk@yahoo.com

bi yardım arkadaşlar

sehrikalp
11-07-2005, 18:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

patition magicle verilerini kurtarabilirsin. uçmuş partitionları geri getirebilir ya da görüntüleyebilirsin. ama karşılaştığın bu sorunla chip dergisinin ne alakası var anlayamadım.

ozerozturk35
12-07-2005, 11:20   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

nasıl ne alakası var, yedeği almak demek diğerindeki tüm bilgileri silmek mi demek, ben ilk defa duydum böyle bir şeyi, hem ben ne diye öyle bir prg kullanayım ki, yedek almak için, diğer hd deki bilgileri kaybedeceksem,

Recep Baltaş
12-07-2005, 15:37   |  #4  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj
alıntı:
Gönderen : sehrikalp

patition magicle verilerini kurtarabilirsin. uçmuş partitionları geri getirebilir ya da görüntüleyebilirsin. ama karşılaştığın bu sorunla chip dergisinin ne alakası var anlayamadım.

Arkadaşım tamamen yanlış bir cevap vermişsin.Çünkü Partiton magic bir data recovery değil adı üstünde partiton bölümleme programıdır.PC Inspector file recovery i deneyebilirsin ben hep onu kullandım...Ama program "quick" format atmadıysa biraz zor.

sehrikalp
12-07-2005, 16:34   |  #5  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

pardon çok pardon. easy recovery yazacaktım kusura bakmayın. bu arada birbirine karışmış ya da dosya sistemi uçmuş partitionları partition magicle geri  getirebiliriz. bu bir kaç defa başıma geldi. dosya sistemi (fat-ntfs) uçunca hdd nin o bölümü görüntülenmez. ama geri getirilebilir.