Dil paketi yükleyemiyorum.

HPQ-User
15-07-2008, 01:06   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

fullnrj sormuş:
İyi günler
benim sorunum almanyadan gelen kuzenimin dizüstü bilgisayarına format attım fakat bu cd ile dil pkaeti yükleyemiyorum.
vista update kullanarak denedim yükleme yarım kalıyor.
Dıştaki paylaşımlarla yükledim yarısında kesilip kapanıyor
umarım yardım edersiniz.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
PD işlemci 1 gb ram 160 gb harddisk x1600 ekran kartı
Vista ULTİMATE İŞLETİM SİSTEMİM VAR

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.8.1.15) Gecko/20080623 Firefox/2.0.0.15

PcMaKeR
15-07-2008, 02:00   |  #2  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

İzin vermiyor yüklemeye karşı. Uğraşma fazla derim  yada sıfırdan kurulum yap. Bir sorun olursa recoveryden yükleme yaparsın geri.

viking20
15-07-2008, 02:03   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

1-Windows Vista Güncelleştirmesi (KB942903)

2-Microsoft .NET Framework Sürüm 1.1 Türkçe Dil Paketi

3--
4-Elindeki dil paketini Vistaya entegre etmenin üç tane yolu olduğunu söylüyor. İşte bunlardan en pratik bulduğum:
Bunları yaparken Windows SIM(Windows system image manager)'i kullanacaksın.
Paketin 'insert menüsü'nden' yüklenmesi:
1. Windows SIM'i aç
2. Distribution Share'i aç
3.Insert menüsünden package(s)'i seç
'Yerleştirilecek paket(leri) aç' penceresi açılacak,
4. Buna göre yerleştirilecek paketi seç ve 'open'(aç)'ı tıkla.
5.'Settings'in altındaki 'properties' panosundan 'install' (yükle) seçeneğini seç.
Windows System image manager, microsoft'un bir aracı (tool). Sitesinden indirmen gerekiyor.
5--
selam arkadaşlar windows vistayı indirmek isteyen arkadaşlar duydunuzmu bilmiyorum ama bende güzel bi paylaşım programı var ares regular diye link:

programın türkçe dil desteğide var ve gerçekten çok basit bi program olduğu için kullanmakta hiç zorluk çekmeyeceğinize garanti veririm ayrıca programın bir diğer güzel özelliği bilgisayarınızı herhangi bir sebepten kapatırsanız indirme iptal olmaz ve bilgisayarı açtığınız anda internete bağlanıp kaldığı yerden indirmeye devam eder bu program sayesinde istediğiniz çoğu program ve oyunu indirebilirsiniz windows vista dahil ama ben indirmektense arkadaştan almayı tercih ettim içinde türkçe dil paketi varmış ama ben henüz bilgisayarıma vistayı kuramadığım için deneyemedim ama en kısa zamanda denerim eğer işe yarıyorsa herhangi bi paylaşım sitesine upload edip linki yazarım ama ben ingilizcesinede razıyım diyorsanız yukarıdaki linkten ares regular programını yükleyip indirebilirsiniz.(Alıntı)

Son Düzenleme: viking20 ~ 15 Temmuz 2008 02:06
Kapalı Hesap (53751)
15-07-2008, 08:36   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj

Windows'a dil paketi yüklemek için Çalıştır'a "LPKSETUP" yazabilirsiniz.