Arkadaşlar bilgisayarıma vista yüklemeyi düşünüyorum. Vista yüklersem directx 10 da bilgisayarıma yüklenir mi? yoksa ayrıca directx i indirip yüklemem mi gerekir?
Directx 10, Vista ile yüklenir mi?
teşekkürler... directx 9.c ekran kartının hakkını veremiyordu. iyi oldu bu.
directx 10 vista ile yüklü geliyor ancak directx 9'uda yüklemenizi tavsiye ederim bazı uygulamarda gerekiyor
ahmet79directx 10 vista ile yüklü geliyor ancak directx 9'uda yüklemenizi tavsiye ederim bazı uygulamardadirectx 9'da 10'da yüklü gelir vista'yla. ancak 9. sürüm tam güncel bir sürüm olmadıgından ve dahili 10 oldugu icin yeni yüklenen oyun/programlar tarafından bazen güncelleştirilmediginden yetersiz kalabilmekte. www.microsoft.com/directx adresinden güncellemeyi yapabilirsin.
directx 10 vista ile geliyor. ama directx10 güncellemerini yapmak istersen microsoftun sitesine bakacaksın
peki 10.1 e yükseltmek için hangi güncellemeyi yüklemeliyim?
H@LVEtpeki 10.1 e yükseltmek için hangi güncellemeyi yüklemeliyim?10.1 yok ki o yüzden yükseltemezsin , atinin ekran kartlarında olduğuna aldan ma şimdilik hiç bir işe yaramıyor.
H@LVEtpeki 10.1 e yükseltmek için hangi güncellemeyi yüklemeliyim?DirectX 10.1 için Vista'nın SP1'ini kurman gerek. SP1 kurulu değilse bir an önce kur.
arkadaşlar bende vista yüklü ama directx 9.0c yüklü makinada nası olacak; ama crysis warhead oynarken üstünde Cryisis Warhed directx10 august16 2008 gibisinden bişeyler yazıyo?
çalıştır'dan dxdiag yazdım directx 10 yüklü olduğu yazdı ve nerdeyse yarım yıldır vista kullanıcısıyım ilk kez dx10 yüklü olduğunu öğrendim :D ama şuana kadar dx9 güncelleştirmesi yapıyordum şimdi ne yapmalıyım ? dx9'a ait ne varsa sileyim mi yoksa bırakıyım böyle mi kalsın ? (yeniyıla kadar nasılsa yeni bir pc alacam...)
dx9 ile 10'un bir arada olmasının zararı olmaz, bırak kalsın ki aksine onuda güncellemen senin yararına olur.