dx 10 u yüklemek istiyorum kartım destekliyor fakat ben aramama rağmen bulamadım bileniniz varmı?
Directx 10 ?
- 1
- 2
DirectX 10 Windows XP'yi desteklemiyor.
Vista veya Windows 7 gerekiyor.
En son Mart güncellemesi var: http://www.microsoft.com/downloa ... 92A3&displaylang=en
Ekleme: Son güncellemeye sahipsiniz zaten.
:)
Şöyle açıklayayım kabaca NT(New-Techonolgy)çekirdek sistemine Windows 2000 ile tam anlamıyla geçildi. Windows 2000 NT 5.0 idi. Daha sonra 2000'nin üstüne yeni düzenlemeler ve geliştirmeler ile NT 5.1 çekirdek sistemine yani Windows XP geçildi.(Aslına baktığın zaman Internet Explorer 6.0, biraz daha fazla sürücü desteği vede kullandığı farklı temadan başka hemen hemen fark yok gibi XP ile 2000 arasında)İşte burda tüm Directx 9.0 yazılımları N.T 5.1'e göre yazıldı. En sonuda"Direcxt 9.0c Mart 2009" dur. Direcxt 10 ise daha önce açıklamaya çalıştığım NT çekirdek sisteminin 6.0 sürümü olan Vista için/göre derlendi. Bu yüzden teknik ve diğer açılardan Directx 10'u XP'de kullanmak imkansız ;)
ya bende bugunlerde onu dusunuyorum vistaya gecsemmi gecersem oyunlarda performans artarmı azalırmı sp1 li vistada
performans derken oyundaki fps fln anlamında peki xpmi win 7 mi daha iyi win 7 yi daha hiç kullanmadım ama 3 unun arasında en iyi eliştiriler 7 yonunde
Sisteminiz yeterliyse hiç durmayın, Windows 7'yi kullanın derim.
RC sürüm nihayi sürüm adayıdır. Yani hemen hemen bitmiş bir sürümdür.
Mart 2010'a kadar ücretsiz kullanabileceksiniz(aslında haziran 2010 fakat mart 2010'dan sonra 2 saatte bir kapanacak sistem)
Aslında RTM sürümüde sızdı fakat torrent vasıtası ile indirip 30 gün kullanabileceksiniz. Çünkü lisansınız yok. :)
- 1
- 2