Bilgisayara yeni format attım Win xp pro. Oyunu indirdim ve şöyle bi hata aldım : Could not load direct 3d. Direct 3d programını indirdim vsvs.
Gene aynı hata şimdilik oyunu sildim.
DXDiag girdigimde Ekran kısmında olan herşey :
Ad: bu kısım boş
Üretici : YOK
Yonga türü : YOK
DAC türü : YOK
Yaklaşık top. bellek: yok
Geçerli görüntü modu : 1024x748 (32bit) (1Hz)
Direct X özellikleri . Bu kısım da Yok yazan yerler format önce Etkin yazıyordu.Ne yaptım ne ettim bir türlü Etkin yapamadım.
DirectDraw Hızlandırması : yok
Direct3D Hızlandırması : yok
AGP doku hızlandırması : yok
Sistem kısmında ise en altta bulunan Direct X Sürümü : Direct x 9.0c olarak geçiyor. Sorum ise bu YOK yazan kısımları nasıl düzeltebilirim özellikle Direct x özelliklerini :( + Masaüstüne gelip sağtık yapınca ATI CATALYST Control Center tıkladığımda Hiçbir ATI grafik sürücüsü kurulmadı veya ATI sürücüsü düzgün çalışmıyor diyor. Lütfen bir yardım edin :(
DirectX Hataları lütfen bir yardım edin.
Jubei76 En güncel sürümün download linkini sana zahmet olmassa bana bulup verelebilir misin be kardeşim :S ?
Söylediğiniz Direct x güncellemesini de yaptım.
Arkadaşlar güncel sürüm direct x yeni versiyon ile falan alakası yok. :( PC yi götürdüm win xp yaptırdım, kontrol ettirdim orada dxdiag i hepsi Etkin di sorun yoktu eve getirdim kurdum GENE AYNI GENE AYNI . Yav bunun neyle alakası vardır lütfen biri yardım etsin bana yav .
ATI Radeon HD 2600 Pro bu olması lazım.
Haklı olabilirsin .Ben 2 3 saat once gittim format attırdım pc yi win xp yaptırdım adama orda dxdiag baktık hepsi etkin falan filandı 2 3 kez rest attık Hiçbir ATI grafik sürücüsü kurulmadı veya ATI sürücüsü düzgün çalışmıyor gibi bi hata da vermedi hepsi Etkin di dxdiag ekran kısmındaki yerlerin . Eve bi geldim kurdum kasayı tepem attı gene aynı hata . Bunun bi çözümü olmalı yav.
Windows 7 32 ... > http://www2.ati.com/drivers/11-5_vista32_win7_32_dd_ccc_ocl.exe
Windows 7 64....> http://www2.ati.com/drivers/11-5_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl.exe
İlk Önce Sisteminde Kurulmuş Bütün Ati Yazılımlarını Kaldır. CCleaner Porgramı İle Kayıt Defterini Temizle Yeniden Başlat. Daha Sonra İse Linkteki Windows 7 Sürümüne Ait Driver İndir Kur. Kolay Gelsin
Bence gerek kalmadı . Dün sabaha karşı pc yi kapattım . Şimdi açtım ATI çalışıyor ve hepsi etkin. Bu galiba ATI nin çalışıp çalışmamasıyla alakalı.
yonga türü: sis
dac türü :6 bit
yaklaşık yop bellek :yok
directdraw:yok
direct3d :yok
agp doku : yok
ana sürücü : vga
sistem üreticisi : clevo
sistem modedli : m540ss
işlemci : pentium(r) dual-core cpu
bi yardım edin bilgisayar oyun açmıyo lütfen yardım
ya kardeş bide bana el atsan